Banner 980x90

Naudas kredīts internetā – atbilde neplānotiem tēriņiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Dzīvē rodas situācijas, kad steidzami vajadzīgi papildu naudas līdzekļi – neplānoti izdevumi ievieš savas izmaiņas pat rūpīgi plānotā budžetā. Šādos brīžos var noderēt naudas kredīts, kas, pateicoties mūsdienu tehnoloģiju attīstībai, pieejams no jebkuras vietas Latvijā, izmantojot tikai datoru vai mobilo tālruni. 

Naudas kredīts internetā ir mūsdienīgs un ērti pieejams finanšu sektora pakalpojums, kas noderēs visdažādākajās situācijās. Ja līdz algai palikušas dažas dienas, bet nauda vajadzīga tieši šobrīd, ātrais aizdevums var kļūt par labu risinājumu. 

Viens no populārākajiem aizdevējiem Latvijā ir Ondo.lv, kas piedāvā izdevīgus īstermiņa aizdevumus. Nereti aizdevuma saņemšanā liela nozīme ir ātrumam. Draudzīgais aizdevējs Ondo.lv nodrošina kredīta saņemšanu vien 10 minūšu laikā pēc aizdevuma pieteikuma apstiprināšanas. 

Ērta kredīta noformēšana
Kredītam pie Ondo.lv var pieteikties, izvēloties sev ērtāko veidu:
- piesakot aizdevumu internetā;
- piezvanot pa tālruni;
- ar SMS starpniecību.

Pirms pieteikšanās nepieciešama reģistrācija, kas aizņem tikai dažas minūtes. Turklāt to var veikt jebkurā diennakts laikā.

Izdevīgi nosacījumi un citas priekšrocības
Jaunajiem klientiem naudas kredīts internetā pieejams ar sevišķi izdevīgiem nosacījumiem - tiek nodrošināta 100% atlaide pirmā kredīta komisijas maksai. Tas nozīmē, ka būs jāatdod tikai tik, cik aizņēmies. Piemēram, ja kredīta summa ir 100 eiro, tieši tāda summa pēc noteiktā termiņa būs arī jāatdod. 

Pirmā kredīta apmērs
Pirmajā aizņemšanās reizē pieejams 300 eiro liels aizdevums, aizņemoties atkārtoti, maksimālā aizdevuma summa pieaug līdz 425 eiro. Atmaksas termiņš var būt no 10–30 dienām. Nepieciešamības gadījumā ir iespēja veikt aizdevuma atmaksas pagarināšanu uz 7, 14 vai 30 dienām. Klientu ērtībām Ondo.lv piedāvā arī automātiskus SMS un e-pasta atgādinājumus par kredīta maksājumiem. 

Naudas kredīts pie šī aizdevēja pieejams Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 75 gadiem. Izskatot kredīta pieteikumu, tiks ņemts vērā arī
- ienākumu līmenis;
- kredītvēsture.

Mūsdienīgi un efektīvi risinājumi
Viedtālruņu lietotājiem patiks bezmaksas mobilā aplikācija, kas ļaus izmantot Ondo.lv piedāvātos aizdevumus vēl efektīvāk. Aplikācija ļauj gan pieteikties aizdevumam, gan izmantot citas priekšrocības – iepazīties ar aktuālo informāciju, apmeklēt savu lietotāja profilu un uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. 

Naudas kredīts internetā pie Ondo.lv – atbilde neplānotu tēriņu gadījumā
Vienkārša reģistrācija, ērta pieteikuma noformēšana un ātra aizdevuma saņemšana ļaus ietaupīt laiku tieši tad, kad tas visvairāk nepieciešams. Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)