Banner 980x90

Noskaidroti konkursa "Brauc kopā ar klasi uz Jūrmala Masters" uzvarētāji

Pasaulē vadošie pludmales volejbolisti Jānis Šmēdiņšun Aleksandrs Samoilovs izvēlējušies konkursa skolēniem "Brauc kopā ar klasi uz Jūrmala Masters!" uzvarētājus. Brīvbiļetes uz 2015 CEV Eiropas čempionātu pludmales volejbolā fināldienu (24. maijā) Jūrmalā iegūst Vecumnieku vidusskolas 8.klase un Engures vidusskolas volejbola pulciņš, bet brīvbiļetes uz pamatturnīra spēlēm (23. maijā) iegūst Valkas ģimnāzijas 8.b klase, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv ziņo pasākuma rīkotāji.

2015 CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā Jūrmala Masters organizatori sadarbībā ar Latvijas Volejbola federāciju izsludināja konkursi skolēniem "Brauc kopā ar klasi uz Jūrmala Masters,"kura mērķis - popularizēt veselīgu dzīves veidu un sportiskas aktivitātes skolu jaunatnes vidū.Konkursa uzvarētāji iegūst iespēju klātienē vērot Eiropā labāko pludmales volejbolistu cīņas par čempiona titulu.

Jānis Šmēdiņš, pasaulē vadošais pludmales volejbolists:"Pludmales volejbols ir maztraumatisks sporta veids, viens no ieteicamākajiem sporta veidiem skolas vecuma bērniem un jauniešiem. Priecājamies, ka skolēnu interese par izsludināto konkursu un pludmales volejbolu ir liela. Manuprāt, Jūrmala Masters būs ļoti interesants bērniem un jauniešiem, jo viņiem ne tikai būs iespēja klātienē redzēt Eiropas labāko pludmales volejbolistu cīņas par uzvarētāju titulu, bet ikviens varēs arī aktīvi līdzdarboties, iesaistoties dažādās organizatoru rīkotajās sportiskajās aktivitātēs."

Konkursa uzdevums bija izveidot stendu vai plakātu, kurā jāatspoguļo Jūrmala Masters, čempionāta organizatoru logo, kā arī pērn notikušā CEV Satellite Jūrmala 2014 stadiona foto. Stendu vai plakātu jaunieši izvietoja savā pilsētā, sabiedrībai labi redzamā vietā.

2015 CEV Eiropas čempionāts Jūrmala Masters norisināsies no 20. līdz 24. maijam Baltic Beach Hotel & SPA pludmales stadionā Majoru pludmalē. Čempionātsuz Jūrmalu maija beigās atvedīs 75 spēcīgākos Eiropas pludmales volejbolistu pārus no 25 valstīm. Tas pulcēs Eiropas pludmales volejbolistu eliti un būs lielākais pludmales volejbola notikums, kāds līdz šim noticis Baltijā. Speciāli čempionātam Majoru pludmalē Jūrmalā tiek būvēts pludmales volejbola stadions ar tribīnēm 2330 skatītājiem.

Pirmās Jūrmala Masters čempionāta dienas (19.-22.maijs), kad norisināsies valstu atlases un kvalifikācijas spēles, ieejas maksa stadionā nebūs jāmaksā. Savukārt sestdien un svētdien (23. un 24.maijā), kad norisināsies play-off, pusfinālu un fināla spēles, jāiegādājas ieejas biļetes. Biļetes iepriekšpārdošanāpieejamas Biļešu serviss kasēs visāLatvijāvai internetā: www.bilesuserviss.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)