Banner 980x90

Paklāju serviss – maināmo paklāju risinājumi visām uzņēmumu vajadzībām

Foto: Berendsen.lv
Foto: Berendsen.lv
Ikviena uzņēmuma darbībā – vai tā būtu rūpnieciska ražošana vai biroja darbs – telpu tīrība ir svarīgs faktors. Ražošanā tīras telpas nodrošina augstāko produkcijas kvalitāti, savukārt birojos – patīkamāku darba vidi gan darbiniekiem, gan klientiem.

Dažādi paklāji ir viens no veidiem, kā uzlabot telpas gan estētiski, gan funkcionāli, taču nereti uzņēmumi no tiem atsakās, jo cietie grīdas segumi ir vieglāk kopjami. Taču tās nebūt nav vienīgās iespējas – ērtāks risinājums ir profesionāļu nodrošināts paklāju nomaiņas pakalpojums, kas uzņēmumam ļauj izbaudīt tīrību bez rūpēm par paklāju kopšanu. Kā tas darbojas?

Kas ir maināmo paklāju serviss?
Uzņēmums "Berendsen" piedāvā paklāju piegādes, izvietošanas un nomaiņas pakalpojumu. Tas nozīmē, ka klients var izvēlēties paklāju izmēru, materiālu, krāsu un formu atkarībā no savām vajadzībām, un "Berendsen" šos paklājus ne tikai piegādās, bet arī nomainīs pēc iepriekš noteikta grafika, lai tie vienmēr būtu tīri un labā stāvoklī, kā arī veiks to profesionālu mazgāšanu un kvalitātes pārbaudi.

Kādus paklājus piedāvā "Berendsen"?
"Berendsen" paklāju serviss piedāvā visplašāko paklāju klāstu, ko var iedalīt 3 grupās pēc to veida.

Funkcionālie paklāji
Mikrošķiedras paklājs – tam ir netīrumu absorbējošs mikrošķiedras sastāvs un neslīdoša gumijas pamatne. Līdz pat 95 % netīrumu nenonāks tālāk telpās.
Kokvilnas paklājs – viens kokvilnas paklājs spēj sevī uzsūkt un noturēt ap 4,4 litriem ūdens, tādējādi šie ir efektīvākie paklāji mitrā laikā.
Neilona paklājs – efektīva sauso gružu savākšana. Vidēji viens neilona paklājs spēj aizturēt līdz pat 3 kg sausu smilšu un citu netīrumu.

Logo paklāji un dizaina paklāji
Logo paklāji – īpaši Jūsu uzņēmumam radīts paklājs ar Jūsu zīmolu, produkciju vai cita veida informāciju uz tā, kas lieliski personalizē telpas un pilda reklāmas funkciju.
Dizaina paklāji – pieejami gan jau gatavi dizaini, gan arī iespēja izveidot savu individuālo noformējumu.
Sarkanie paklāji – īpašiem notikumiem pieejami arī dažādu veidu sarkanie paklāji, kas radīs īpašu gaisotni.

Komforta paklāji
Ergonomiskais paklājs – gumijas paklājs izvietošanai vietās, kur darbinieki daudz laika pavada kājās, mazina sāpes mugurā un locītavās.
Komforta paklājs – izvietošanai vietās, kur iespējams paslīdēt, piemēram, dušās, virtuvēs un citviet.
Gumijas paklājs jeb skreiperis – novietošanai pie ēku ieejām un vējtveros – lieliski savāc abrazīvos netīrumus, lai tie netiktu ienesti telpās.

Kādās telpās var izvietot paklājus?
Paklāju izvietošanai nav ierobežojumu – tos var izvietot it visur, kur nepieciešams. Visbiežāk paklāji tiek novietoti:
• Pie ēku ieejām ārpusē – gumijas paklāji
• Pie ēku ieejām iekšpusē – funkcionālie paklāji
• Zonās starp dažādu funkciju telpām – funkcionālie vai dizaina paklāji, kas ne tikai aizkavēs gružu pārnešanu no vienas telpas citā, bet arī var sniegt papildinformāciju apmeklētājiem vai darbiniekiem, piemēram, norādot, ka konkrētā zona ir ierobežotas pieejamības u.tml.
• Mitrās vietās (pie izlietnēm, garderobēs) – kokvilnas paklājs, kas lieliski uzsūc mitrumu.
• Klientu apkalpošanas zonā – dizaina paklāji, uz kuriem ir izvietota kāda konkrēta informācija vai norādes.
• Darbinieku darba zonās – ergonomiskie paklāji, kas mazina nogurumu un slodzi locītavās

Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Kas jādara, lai tiktu pieteikts "Berendsen" paklāju serviss?
Paklāju serviss ir it visiem uzņēmumiem pieejams pakalpojums. Sazinieties ar "Berendsen", lai apspriestu tieši Jūsu vajadzībām piemērotāko risinājumu, nepieciešamos paklāju veidus un dizainus, kā arī maiņas intervālu. 

Ieskatieties vietnē Berendsen.lv jau tūlīt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)