Banner 980x90

Pārdos "Drupu māju", Daugavpilī ierobežo gripu, Priekulē nozog radiatoru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Otrdien, 9.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Porziņģa pārstāvētā "Knicks" komanda atlaidusi galveno treneri Fišeru

No latviešu talanta Kristapa Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" galvenā trenera amata pirmdien, 8.februārī atlaista kādreizējā līgas zvaigzne Dereks Fišers.

Foto: EPA/LETAFoto: EPA/LETA

Par 267 000 eiro pārdod slaveno "Drupu māju" Pāvilostas novadā

Par 267 000 eiro pārdod daudzas vietējās un starptautiskas arhitektūras balvas ieguvušo "Drupu māju" Pāvilostas novada Sakas pagastā, liecina sludinājums nekustamo īpašumu portālā "City24.lv".

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Daugavpils mērs izdod rīkojumu par gripas izplatības ierobežošanas pasākumiem pašvaldībā

Saistībā ar gripas epidēmijas sākšanos Daugavpilī pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis parakstījis rīkojumu par gripas izplatības ierobežošanas pasākumiem pašvaldībā, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Madonas novadā konfiscē 90 000 cigarešu

Brīvdienās, sestdien, 6.februārī un svētdien, 7.februārī, Madonas novada Barkavā atrasts un izņemts kopumā 90 000 cigarešu, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Foto: AFP/LETAFoto: AFP/LETA

Janvārī par 17% pieaudzis Salacgrīvas ostas apgrozījums

Par 17%, salīdzinot ar 2015.gada janvāri, šogad pieaudzis Salacgrīvas ostas apgrozījums, sasniedzot 26 813 tonnas, aģentūra LETA noskaidroja ostā.

Foto: AFP/LETAFoto: AFP/LETA

Vismaz četrās vietās Limbažos atrodamas padomju laika bumbu patvertnes

Limbažos, zem dzīvojamās ēkas Cēsu ielā 42 atrodas PSRS laika bumbu patvertne, kur bijušā Limbažu rajona varas vīriem bija paredzēts patverties dažādu traģēdiju gadījumā. Kopā Limbažos šādas patvertnes ir vismaz četras, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja no Limbažu, Katvaru, Umurgas, Viļķenes pagasta būvinspektora Valda Andersona.

Foto: Ričards PabērzsFoto: Ričards Pabērzs

Priekules pagastā no DUS tualetes nozog radiatoru

Pirmdien, 8.februāra vakarā degvielas uzpildes stacijā Priekules pagastā trīs 1982., 1983. un 1986.gadā dzimuši vīrieši noņēmuši tualetes telpā apkures radiatoru, ielikuši automašīnā un devušies prom.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

LAU: februāra pirmajā nedēļā uz valsts ceļiem salaboti 1200 kvadrātmetri avārijas bedru

Valstī valdošais atkusnis veicina to, ka uz autoceļiem pastiprināti veidojas bedres. Periodā no 1. līdz 9.februārim VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" jau ir salabojis 1229 m² avārijas bedru par kopējo summu 65 250 eiro. 

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Valdība pieņem noteikumus, kas ļaus uzņēmumiem iegādāties gāzi ārpus Latvijas

Valdība otrdien, 9.februārī, pieņēma Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātos "Dabasgāzes piegādes un lietošanas noteikumus", kas ļaus uzņēmumiem iegādāties gāzi ārpus Latvijas.

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas administrācijaFoto: Reinis Inkēns/ Saeimas administrācija

Pagājušajā nedēļā gripa prasījusi vēl piecu cilvēku dzīvības

Pagājušajā nedēļā no gripas izraisītām komplikācijām miruši vēl pieci cilvēki, līdz ar to kopš gripas sezonas sākuma miruši jau 18 gripas slimnieki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) monitoringa dati.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Reorganizētās Valkas ģimnāzijas direktora amatam virza Dāvi Sirmo

Par piemērotāko kandidātu reorganizētās Valkas ģimnāzijas direktora amatam konkursa komisija atzinusi agrāko Valmieras jaunatnes centra "Vinda" direktoru Dāvi Sirmo, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)