Banner 980x90

Pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" prioritāte – kvalitāte!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai ir kāds, kas būtu gatavs lietot nekvalitatīvu preci vai saņemt nekvalitatīvu pakalpojumu, turklāt samaksājot par to naudu? Diez vai. Kvalitāte, ko raksturo dažādi aspekti, ir teju pati būtiskākā vērtība precēm vai pakalpojumiem.

Tā lielā mērā izšķir, vai klients iegādāsies noteiktu lietu vai pakalpojumu un kur viņš veiks šo pirkumu. Tāpēc uzņēmēji daudz pūļu velta tam, lai viņu piedāvājums tirgū būtu ne tikai inovatīvs, aktuāls, bet arī kvalitatīvs. 

"Akurāts" – nozares līderis 
Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" jau kopš savas darbības pirmsākumiem par vienu no būtiskākajām vērtībām izvirzījis savas produkcijas un sniegto pakalpojumu kvalitāti. Gan izvēloties jauna nomas inventāra iegādi, gan nepārtraukti uzlabojot sava servisa kvalitāti, ņemot vērā nozares tendences un klientu atsauksmes. 

Par to liecina arī nesen saņemtais apbalvojums – Latvijas Pasākumu producentu asociācijas pasniegtā kvalitātes zīme. Apkopojot šīs asociācijas biedru, industrijas profesionāļu vērtējumu, "Akurātam" pasniegta balva kā vienam no visuzticamākajiem sadarbības partneriem, kas sniedz kvalitatīvu un izcilu darbu. 

Panākumi nenāk vienā dienā – "Akurāts" jau 12 gadus ir nozīmīgākais telšu un cita pasākuma aprīkojuma iznomātājs Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Daudzveidīgs nomas inventāra klāsts, zinoša un atsaucīga komanda, perfekts klientu serviss – tā īsumā var raksturot "Akurātu". 

Kāpēc izvēlēties "Akurātu" jūsu pasākuma aprīkošanai?
Desmitiem dažādu telšu, plašs galdu un krēslu piedāvājums, piepūšamie dīvāni, galdi ar LED apgaismojumu, bāra lete, deju grīda, saliekama skatuve, apgaismes lampas, gāzes sildītāji u.c pasākumu aprīkojums. "Akurāts" ir kā vienas pieturas aģentūra, lai iznomātu visu nepieciešamo pasākuma aprīkojumu kāzām, dzimšanas dienas svinībām, koncertam, izstādei, prezentācijām, bērnu ballītēm utt. Turklāt tiek nodrošināta arī piegāde un montāža.

Pats svarīgākais, ko paturēt prātā, ir – "Akurāts" pasākumu inventārs vienmēr ir tīrs un lietošanai gatavs. Pēc katras lietošanas teltis tiek mazgātas un izžāvētas. "Akurāta"  teritorijā izveidots speciāls angārs, lai šos darbus vienmēr varētu paveikt un tam netraucētu ne lietus, ne sniegs, ne stiprs vējš. Tas pats attiecas uz pārējo inventāru, kas regulāri tiek tīrīts. Klients nekad nesaņems netīru vai saplēstu telti. 

Kā saņemt kvalitatīvu pasākumu aprīkojuma servisu?
Viss, kas jums jādara, ir jāatver pasākumu aprīkojuma servisa "Akurāts" tīmekļvietne http://akurats.com/lv/ un jāaplūko svinībām nepieciešamais inventārs. Tas ir sagrupēts trīs lielās kategorijās – teltis, grīdas un aprīkojums. 

Izpētiet jums piemērotāko inventāru un sazinieties ar "Akurāta" klientu speciālistu jums ērtā veidā – aizpildot tiešsaistes formu tīmekļvietnē, sūtot e-pastu uz info@akurats.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26 338 888. Klientu speciālists atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem un sagatavos tieši jums pielāgotu piedāvājumu. 

Kad pasūtījums būs veikts, "Akurāts" komanda nomas inventāru nogādās jūsu pasākuma vietā iepriekš sarunātajā laikā, kā arī nodrošinās tā montāžu un demontāžu. Jums nebūs par to jāsatraucas, jo "Akurāts" sniedz pilnu servisu!  

Izmantojiet iespēju saņemt kvalitatīvus pakalpojumus no nozarē atzīta uzņēmuma!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)