Banner 980x90

Pirmās palīdzības kursi ne tikai transportlīdzekļu vadītājiem

Pirmās palīdzības kursi ietver vienas no nozīmīgākajām zināšanām mūsu dzīvē, jo šīs apmācības sniedz nepieciešamo izglītību un prasmes, kas ļauj izglābt cilvēka dzīvību dažādās situācijās. Lai arī vairumam cilvēku pirmās palīdzības kursi jāapmeklē kā daļa no transportlīdzekļa vadītāja apliecības iegūšanas procesa vai kā prasība no darbavietas, iegūtās prasmes ir nenovērtējamas arī ikdienas situācijās. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kur iespējams apgūt pirmo palīdzību.
Apgūstiet pirmo palīdzību atbilstoši jūsu vajadzībām
Lai arī ikvienam būtu vērtīgi zināt, kā rīkoties situācijā, kad jāpalīdz sev vai citam cilvēkam, kad veselība vai pat dzīvība ir apdraudēta, saskaņā ar normatīvajiem aktiem, pirmās palīdzības kursi ir obligāti konkrētu jomu pārstāvjiem. Vadoties pēc šīm prasībām, tiek pielāgotas atšķirīgas izglītības programmas:
Pirmā palīdzība 15 h – pirmās palīdzības kursi 15 h garumā pielāgoti personām, kas vēlas iegūt dažādu transportlīdzekļu vadītāja apliecību, kā arī tiem, kas plāno iegūt apsardzes sertifikātu. Apmācība nepieciešama arī personām, kas nēsā un uzglabā ieročus un munīciju vai plāno iegūt sertifikātu spridzināšanas darbiem;
• Pirmā palīdzība 12 h – šī pirmās palīdzības apmācība ir nepieciešama personām, kas strādā izglītības iestrādēs, vada atpūtas kuģus, vai atbild par pirmo palīdzību darba vietā; 
• Pirmā palīdzība zīdaiņiem – lai zinātu, kā rīkoties, ja ir apdraudēta zīdaiņa veselība vai dzīvība, piemēram, bērns nokritis no augstuma, aizrijies ar ēdienu vai tamlīdzīgos gadījumos, pirmās palīdzības kursi ir īpaši ieteicami arī mazuļa vecākiem, vecvecākiem, uzraudzības pakalpojumu sniedzējiem un citām personām, kas ikdienā uzturas zīdaiņa tuvumā.

Kur visērtāk apgūt pirmo palīdzību klātienē un attālināti?
Iepriekš minētie pirmās palīdzības kursi, kā arī cita veida apmācības piedāvā profesionālās pilnveides un tālākizglītības iestāde "Amatprasme" Rīgā. Izglītības iestāde ir licencēta, darbojas saskaņā ar normatīvajos aktos noteiktajām prasībām.

Lai atvieglotu apmācību procesu, "Amatprasme" audzēkņiem piedāvā gaišas un mājīgas telpas, tiek izmantoti moderni mācību līdzekļi, kā arī izglītojamiem tiek piedāvāta bezmaksas stāvvieta.

Pirmās palīdzības kursi pieejami gan klātienē, gan arī tālmācībā, ar testu tiešsaistē, lai katrs interesents varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu. Ielūkojieties Amatprasme.lv, lai uzzinātu vairāk par mācību programmām, cenām un kursu norisi!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)