Banner 980x90

Pirmdien gaidāms lietus

Rīga, 22.okt., LETA. Pirmdien Latvijā būs pārsvarā apmācies laiks, palaikam gaidāms neliels līdz mērens lietus, prognozē sinoptiķi.

Pēcpusdienā un vakarā, sākot no valsts ziemeļrietumiem, lietus mitēsies un mākoņu kļūs mazāk. Latgalē lietus ieradīsies pēcpusdienā un vakarā.

Dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 8-13 metriem sekundē, stiprākas brāzmas saglabāsies vietām piekrastē. Valsts rietumu un centrālajā daļā vējš iegriezīsies no rietumiem.

Maksimālā gaisa temperatūra +7..+9 grādi austrumu un dienvidaustrumu novados un +9..+13 grādi pārējā valstī. Līdz ar to pirmdiena var izrādīties nedēļas siltākā diena.

Rīgā gaidāms lietus, vakarā laiks skaidrosies. Gaiss iesils līdz +12 grādiem, brāzmainu dienvidrietumu vēju nomainīs nedaudz lēnāks rietumu vējš.

Latviju šķērso siltā un aukstā atmosfēras fronte, gaisa spiediens pazeminājies līdz 760-765 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)