Banner 980x90

Pludmales volejbolisti Šmēdiņš un Samoilovs šogad brauks ar "Audi Q5"

Otro gadu pēc kārtas Pasaules kausa tūrē uzvarējušie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jaunajai sezonai gatavosies, braucot speciāli viņiem sagatavotās "Audi Q5" automašīnās. Turklāt abi sportisti varēs izmantot "Audi" oficiālā dīlera Latvijā "Moller Auto Lidosta" piedāvāto "Audi lidostas servisu", kas paredz iespēju apkopt automašīnu, kamēr tās īpašnieks atrodas ārzemēs, pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv ziņo dīlera pārstāvji.

Personalizētie "Audi" pilnpiedziņas krosoveri ar divu litru dīzeļa dzinēju aizstās abu volejbolistu līdz šim īpašumā esošos "Audi A3 Limousine".

"Aleksandram drīzumā gaidāms ģimenes pieaugums un arī Jānis rudenī otrreiz kļuva par tēvu. Vajadzības mainās un mēs, "Moller Auto Lidosta", esam priecīgi, ka varam sarūpēt lielākas automašīnas. Kā zināms, "Audi Q5" ir plašs salons, kurā ērti jutīsies visi ģimenes locekļi un ietilpīgs bagāžas nodalījums sporta somām un iepirkumiem. Trīs sadarbības gadu laikā sportistu vēlmes un intereses jau labi iepazītas," atzīst "Moller Auto Lidosta" Automašīnu tirdzniecības vadītāja Madara Krūmiņa.

"Audi" ir ekstra klases auto, kas nodrošina drošu un komfortablu braukšanu, līdz ar to esam ļoti gandarīti, ka "Moller Auto Lidosta" jau trešo gadu nodrošina mūs ar jaunākajiem "Audi" modeļiem. Šogad man personīgi ir īpašs prieks par piešķirtajiem jaunajiem Q5, jo esmu ģimenes cilvēks. Tagad varēšu uz treniņiem un sacensībām ērti ņemt līdzi visu ģimeni - vietas pietiks visiem!" priecājas Jānis Šmēdiņš.

"Vēlos pateikt lielu paldies "Moller Auto Lidosta", direktoram Andrim Griķim un tirdzniecības vadītājai Madarai Krūmiņai personīgi par sadarbību šot rīs gadu garumā. Jaunais "Audi Q5" ir labākais, ko jebkurš sportists var vēlēties - skaists, moderns, ērts un ietilpīgs auto, ar kuru ērti tikt uz treniņiem un spēlēm, līdzi paņemot visu nepieciešamo. Papildu drošību mūsu klimatiskajos apstākļos nodrošinaquattro funkcija - ar pilnpiedziņu uz Latvijas ceļiem jūtamies daudz stabilāk," saka Aleksandrs Samoilovs.

Tā kā pludmales volejbolistiem bieži sanāk doties uz treniņnometnēm un sacensībām ārzemēs, šogad Aleksandram un Jānim būs pieejams "Audi lidostas" serviss. Tas nozīmē, ka pirms iekāpšanas lidmašīnā viņi varēs atstāt savus auto lidostas teritorijā, kur tos sagaidīs "Moller Auto Lidosta" pārstāvji un aizvedīs apkopt automašīnas. Kad sportisti atgriezīsies Latvijā, automašīnas viņus sagaidīs jau lidostā,līdz ar to Aleksandram un Jānim vairs nebūs jādomā par automašīnu uzturēšanu kārtībā, un viņi varēs veltīt vairāk laika ģimenei un sportam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)