Banner 980x90

"Jūrmala"/"Fēnikss" spraigā mačā pieveic "Barons"/LDz vienību

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Pie grūtas uzvaras "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta mačā svētdien tika "Jūrmala"/"Fēnikss", kas izbraukumā ar 87:77 (16:19, 15:20, 25:18, 31:20) pārspēja "Barons"/LDz basketbolistus.

Jūrmalas komandas labā 24 punktus iemeta Edgars Jeromanovs, bet par diviem mazāk pievienoja Kristaps Mediss. Savukārt "Barons"/LDz sastāvā ar 16 punktiem izcēlās Džeisons Kalists un Roberts Freimanis.

Šo maču veiksmīgāk iesāka "Barons"/LDz basketbolisti, kuri pirmā puslaika gaitā spēja pārsniegt desmit punktu pārsvaru, bet pirmo puslaiku noslēdza ar astoņu punktu handikapu - 39:31. Otrajā puslaikā "Jūrmala"/"Fēnikss" vienībai izdevās izlīdzināt cīņas gaitu un jau pēc nepilnām piecām spēlētām minūtēm pārņemt vadību (47:46).

Duelis starp abu vienību basketbolistiem turpinājās punkts punktā, bet mazāk nekā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām Mediss ar precīzu tālmetienu panāca 78:71 par labu jūrmalniekiem. Neilgu brīdi vēlāk vēl par trim punktiem viesu pārsvaru palielināja Jeromanovs, bet "Barons"/LDz pēc šāda notikumu pavērsiena nespēja atgūties.

Abas komandas šosezon LBL vienu reizi jau bija tikušās, kad novembrī ar 79:76 panākumu viesos guva "Barons"/LDz.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)