Banner 980x90

"LR Capital" plāno realizēt investīciju projektu veselības aprūpes un medicīnas pakalpojumu jomā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Privātā kapitāla vadības uzņēmums SIA "LR Capital" plāno realizēt investīciju projektu veselības aprūpes un medicīnas pakalpojumu jomā, aģentūrai LETA stāsta "LR Capital" valdes loceklis Jānis Lielcepure.

Viņš norāda, ka nolūkā izpētīt situāciju šajā nedēļā ir dibināts uzņēmums SIA "Jūrmalas veselības centrs".

"Esam iecerējuši īstenot investīciju projektu veselības aprūpē un medicīnas pakalpojumos. Patlaban projekts ir tikai izstrādes stadijā, tāpēc sīkāku informāciju sniegt nevaru. Uzņēmumu "Jūrmalas veselības centrs" dibinājām, lai sāktu izpēti," skaidro Lielcepure.

Tiesa, viņš arī nevar pateikt, cik lielas investīcijas varētu būt vajadzīgas projekta īstenošanai, kā arī to, vai veselības centrs tiks būvēts no jauna vai arī tiks rasta iespēja to izvietot kādās esošās telpās, tās pielāgojot veselības aprūpes un medicīnas pakalpojumu nodrošināšanai.

Taču Lielcepure apstiprina, ka jauno veselības centru plānots veidot Jūrmalas pilsētā, kā arī norāda, ka veselības centra fokuss būs gan vietējie, gan ārvalstu pacienti. "Noteikti strādāsim gan uz medicīnas tūristiem, gan vietējo pakalpojumu saņēmējiem."

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, uzņēmums "Jūrmalas veselības centrs" dibināts šī gada 4.aprīlī, tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. "Jūrmalas veselības centrs" pilnībā pieder "LR Capital".

"LR Capital" dibināts 2014.gada februārī, un uzņēmuma īpašnieki vienādās daļās ir SIA "Prudentia Private Equity Partners", Kristaps Bērziņš, Ģirts Rungainis un Lielcepure.

Lai gan "LR Capital" dibināts 2014.gada sākumā, tā saknes meklējamas ilggadējā tā dibinātāju sadarbībā un investīciju pieredzē. Dibinātāju investīcijas iekļauj tādus uzņēmumus kā SIA "Depo DIY", SIA "Valpro", SIA "FN Serviss" un AS "Energofirma Jauda".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)