Banner 980x90

Raiņa un Aspazijas vasarnīcā būs apskatāma jūrai veltītu fotoizstāžu sērija "Foto Marina 2017"

Rīga, 20.jūl., LETA. Raiņa un Aspazijas vasarnīcā Majoros 22.jūlijā plkst.15 atklās jūras tematikai veltītu fotoizstāžu sēriju "Foto Marina 2017", aģentūru LETA informēja Memoriālo muzeju apvienības sabiedrisko attiecību speciāliste Sandra Zobena.

Kuratore Sarmīte Sīle izvēlējusies 12 Latvijas fotoklubu autoru darbus, kas vasarnīcā būs apskatāmi līdz 31.augustam.

Zobena skaidroja, ka fotoklubu kustībai Latvijā ir sena vēsture, un to loma Latvijas fotogrāfijas kultūras veicināšanā un profesionālās varēšanas nostiprināšanā ir nepārvērtējama. Fotostudija "Aspazija" šajā pulkā ir viens no jaunākajiem, bet aktīvākajiem spēlētājiem. Tā dibināta 2009.gadā un līdz pērnajam gadam vadīja fotogrāfs Andris Sīmanis. Šobrīd studija un tās pašreizējā vadītāja ir Una Liberte.

Izstāžu sērija "Foto Marina 2017" ir Jūrmalas pilsētas domes līdzfinansēto iedzīvotāju iniciatīvas projektu konkursā atbalstīts projekts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)