Banner 980x90

Rīkos vēl vienu braucienu ar kuģi no Jelgavas uz Jūrmalu

Jelgava, 14.jūl., LETA. 22.jūlijā kuģis "Jūrmala" aicina doties trešajā braucienā pa Lielupi no Jelgavas līdz Majoriem Jūrmalā, aģentūru LETA informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Kuģis "Jūrmala", kas vasaras sezonā piedāvā braucienus pa Lielupes un Driksas ūdeņiem Jelgavā, turpina organizēt braucienus pa Lielupi maršrutā Jelgava-Majori-Jelgava. Trešais brauciens norisināsies sestdien, 22.jūlijā, plkst.9 no kuģīšu piestātnes Jelgavā, Driksas upes krastā.

Majoros plānots ierasties plkst.12.30 un līdz plkst.14.30 brauciena dalībniekiem paredzēts brīvais laiks, lai apskatītu kūrortpilsētas centru. Plkst.14.30 tiks sākts ceļš atpakaļ uz Jelgavu, kur ierašanās plānota ap plkst.18.

Brauciens ir par maksu.

Jau vēstīts, ka šovasar rīkoti jau divi šādi braucieni, simboliski atdzīvinot tradīciju, kad no Jelgavas pa ūdens ceļiem kuģīši ikdienā devās uz Jūrmalu un atpakaļ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)