Banner 980x90

Robežsargi šogad aizturējuši 35 nelegālos imigrantus

Rīga, 24.apr., LETA. Robežsargi šogad par nelikumīgu robežas šķērsošanu aizturējuši 35 personas, aģentūra LETA noskaidroja Valsts robežsardzē.

Šogad aizturēti 33 Vjetnamas, viens Tunisijas un viens Krievijas pilsonis. Tāpat šogad aizturēti trīs personu pārvietotāji, kuri visi ir Lietuvas pilsoņi.

Pēdējā robežšķērsotāju grupa aizturēta pagājušās nedēļas nogalē Zilupes novadā, kad robežsargu rokās nokļuva četri Vjetnamas un viens Krievijas pilsonis. Šie likumpārkāpēji starpvalstu līgumos noteiktajā kārtībā nodoti Krievijas kompetentajām iestādēm.

Pērn kopumā robežsargi par nelikumīgu zaļās robežas šķērsošanu aizturēja 104 trešo valstu pilsoņus, no kuriem vairāk nekā puse bija Vjetnamas pilsoņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)