Banner 980x90

Sākts kriminālprocess par Jūrmalā notikušo avāriju, kurā dzīvību zaudēja divi gājēji

Rīga, 3.janv., LETA. Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu par pagājušā gada nogalē Jūrmalā notikušo avāriju, kurā dzīvību zaudēja divi gājēji, aģentūra LETA noskaidroja VP.

30.decembrī plkst.17.38 Jūrmalā, Meža prospekta un Skujenes ielas krustojuma rajonā, automašīna "Toyota Corolla Verso" uzbrauca četriem gājējiem, kuri tobrīd šķērsoja braucamo daļu tam neparedzētā vietā.

Viens no gājējiem mira notikuma vietā, bet otrs dzīvību zaudēja slimnīcā. Pārējie divi nogādāti slimnīcā. Cietušie un bojāgājušie ir pieauguši cilvēki.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka gājēji brauktuvi šķērsojuši neatļautā vietā intensīvas satiksmes laikā, tāpat gājējiem nav bijuši gaismu atstarojošie elementi, norādīja VP preses pārstāve Simona Grāvīte.

Autovadītāja izelpā netika konstatēta alkohola klātbūtne. Par notikušo ir sākts kriminālprocess un izmeklēšanā tiks skaidroti visi notikušā satiksmes negadījuma apstākļi, kā arī vērtēta gan gājēju, gan autovadītāju rīcība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)