Banner 980x90

"Salienā" tiek attīstīts jauns privātmāju projekts pie golfa laukuma

Rīga, 2.febr., LETA. Nekustamo īpašumu projekts "Saliena" ir sācis attīstīt ekskluzīvu privātmāju rajonu "Golfa Villas" pie Jūrmalas golfa laukuma, tādā veidā turpinot pirms vairākiem gadiem uzsākto "Golf Estate" konceptu, aģentūru LETA informēja "Saliena".

Par jauno projektu lielu interesi jau izrāda golfa cienītāji no dažādām valstīm, kas novērtē projekta vienu no galvenajām priekšrocībām - privātmājas atradīsies tikai 200 metru attālumā no golfa kluba ēkas, norādīja attīstītāji.

Jaunais projekts atbildīs "premium" klasei. Patlaban projektā būs pieejamas deviņas somu ražotāja "Honka" koka mājas 200-250 kvadrātmetru platībā. Viena no jaunā projekta "Golfa Villas" priekšrocībām ir tā, ka tas tiek attīstīts kopā ar pircēju, būvējot viņa izvēlētu somu ražotāja "Honka" mājas projektu. Tas nozīmē, ka pircējs var līdzdarboties projekta īstenošanā no zemes izvēles līdz atslēgu nodošanai.

Blakus projektam esošais 75 hektārus plašais Jūrmalas golfa laukums pēc rekonstrukcijas tiks atvērts šogad vasarā, kļūstot par Latvijā lielāko golfa kompleksu. Golfa kompleksa rekonstrukcijā piedalījās pasaules līmeņa golfa laukumu arhitekts Džeks Niklauss. Tas nodrošinās golfam raksturīgo infrastruktūru un atpūtas iespējas, 18 un deviņu bedrīšu golfa laukumus, kluba māju, restorānu, spa centru, sporta zāli un tenisa kortus.

"Saliena" turpina veiksmīgi attīstīt dažādus nekustamo īpašumu segmentus, tostarp arī ekskluzīvus projektus. Ar jauno projektu mēs izceļam vienu no "Salienas" priekšrocībām - Jūrmalas golfa laukumu, lai golfa cienītājiem piedāvātu ekskluzīvas villas turpat pie laukuma. Tā būs iespēja nodoties šim sporta veidam jebkurā sev ērtā laikā un baudīt golfa infrastruktūras priekšrocības. Ieviešot pirmie Baltijā pasaulē tik prestižo "Golf Estate" konceptu, "Saliena" noteikusi jaunus kvalitātes standartus Latvijā nekustamo īpašumu projektos," norādīja SIA "Salienas" valdes priekšsēdētājs Maikls Makarovs.

Šis ir jau otrais projekts, kas tiek attīstīts pēc "Golf Estate" koncepta, kas apvieno teritoriālu un funkcionālu mijiedarbību starp golfa kompleksu un mājokļu apbūvi. Pirms vairākiem gadiem netālu no golfa laukuma "Saliena" uzbūvēja mazstāvu dzīvokļu mājas ar 94 mūsdienīgiem un "penthouse" tipa dzīvokļiem un astoņām rindu mājām, kā arī to iedzīvotājiem izveidoja labiekārtotu parku ar strūklaku.

Nekustamā īpašuma komplekss "Saliena" atrodas starp Rīgu un Jūrmalu. 455 hektārus lielā platībā tiek attīstīts mūsdienīgs koncepts ar augstvērtīgu dzīvojamo, darba un izklaides vidi. Projektā "Saliena" jau dzīvo 315 ģimenes no 11 dažādām valstīm. Pateicoties trim starptautiskajām skolām ar mācībām angļu valodā, "Saliena" kļuvusi par starptautiskās izglītības centru Latvijā. Iedzīvotāju atpūtai teritorijā izveidoti trīs parki 14 hektāru platībā. Tuvumā atrodas Babītes vidusskola, kurā ir sporta komplekss ar baseiniem, bērnu dārzi, ledus halle, futbola laukums un ezers. "Salienas" attīstītājs un pārvaldītājs ir SIA "Saliena".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)