Banner 980x90

Sestdien, sākot no valsts rietumiem, gaidāms lietus un neliels sniegputenis

Rīga, 22.dec., LETA. Sestdien Latviju no rietumiem šķērsos siltā atmosfēras fronte, tādēļ dienas gaitā visu teritoriju skars nokrišņi - lietus, valsts centrālo un austrumu daļu arī sniegputenis, kas pāries lietū.

Sestdien naktī un no rīta mākoņi daļēji segs debesis un vietām īslaicīgi snigs, dienā no rietumiem Latviju pārklās bieza mākoņu sega.

Gaisa temperatūra no rīta būs -1..-5 grādi, piekrastē līdz +3 grādiem. Dienas gaitā pakāpeniski kļūs siltāks, sestdienas vakarā termometra stabiņš pakāpsies līdz 0..+5 grādiem, Kurzemē - līdz +6..+8 grādiem.

Dienvidu un rietumu vējš dienā brāzmās pieņemsies spēkā līdz 10-15 metriem sekundē, pretvēja piekrastē - līdz 15-18 metriem sekundē.

Rīgā naktī nedaudz īslaicīgi snigs, no rīta uzspīdēs saule. Dienā savilksies bieza mākoņu sega, gaidāms slapjš sniegs un lietus, kā arī dienvidu vēja brāzmas līdz 14 metriem sekundē. Sestdienas rītā piesals, bet vēlā vakarā rietumu vējš atnesīs sešu grādu siltumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)