Banner 980x90

Stikla studija, darbnīca. SIA "Vilords GM"

Virtuves sienas paneļi ir lielisks risinājums, kā padarīt virtuves interjeru krāšņāku, spilgtāku un interesantāku, tajā pašā laikā samazinot laiku, kas nepieciešams virtuves sienu kopšanai.

Virtuves sienas paneļi

Virtuves sienas paneļi ir lielisks risinājums, kā padarīt virtuves interjeru krāšņāku, spilgtāku un interesantāku, tajā pašā laikā samazinot laiku, kas nepieciešams virtuves sienu kopšanai.

Tradicionālie virtuves materiāli telpai starp skapjiem un galda virsmu ir keramiskās flīzes, lamināta paneļi, plastikāta materiāli, organiskais stikls un stikls. Virtuves sienas paneļi no stikla ir vislabākais variants, jo šis materiāls ir higiēniskākais un izturīgākais pret eļļas un skābes iedarbību. Virtuves sienas paneļi pilda gan dekoratīvu, gan funkcionālu lomu. Tie vizuāli uzlabo virtuves izskatu un padara to ērtāku lietošanai.

Sienas virtuvē ir nemitīgi pakļautas iedarbībai – tiek gatavots ēdiens, apstrādāta pārtika, mazgāti trauki un piederumi, to ietekmē temperatūras svārstības. Tā rezultātā siena ātri vien nosmērējas un bojājas. Virtuves sienas paneļi, savukārt, pasargā no jebkādu apstākļu iedarbības un tos ir arī vieglāk kopt.

Virtuves sienas paneļi var būt caurspīdīgi, vienkrāsaini vai ar attēliem. Caurspīdīgi stikla virtuves sienas paneļi ir labākais risinājums tiem, kas vēlas saglabāt telpā esošās tapetes vai sienas krāsojumu – neko daudz nemainīt, bet pasargāt esošo segumu no netīrumiem. Jāatzīmē, ka sienas virsmai tādā gadījumā ir jābūt nevainojamai. Vienkrāsaini virtuves sienas paneļi patiks minimālistiska stila piekritējiem. Populāra izvēle ir paneļi baltā krāsā. Savukārt paneļi ar attēliem ļaus izpausties, veidot telpas interjeru pēc savas patikas un padarīs to unikālu.

"Stikla Studija" piedāvā dažāda veida paneļus, kas tiek izgatavoti no  5-10 mm bieza stikla ar pulētām vai slīpētām malām.  Šos paneļus var izmantot kā virtuves sienas rotājumu, mēbeļu fasādi vai interjera rotājumu.

Lasiet vairāk: https://www.vilordsgm.com/lv/produkcija/virtuves-sienas-pane%C4%BCi/

Spoguļi

Spoguļi telpā pilda ne tikai dekoratīvu, bet arī funkcionālu lomu. Ir svarīgi izvēlēties spoguli, kas iekļausies telpā un pienācīgi pildīs savas funkcijas. Spoguļi padara istabu vizuāli plašāku, kā arī atstarojot gaismu rada siltuma un mājīguma sajūtu.

Spoguļi, kas gatavoti pēc individuāla pasūtījuma, ir labākā izvēle tiem, kas vēlas pielāgot spoguļa izmēru, formu un stilu savām vēlmēm un vajadzībām, netērējot laiku spoguļa meklējumos veikalā.

Izvēloties sev piemērotāko spoguli, nepieciešams pārdomāt, kur tieši spogulis tiks pielikts, cik liela ir telpas platība. Spoguļa izmēram ir jāsaskan ar citām telpā esošajām mēbelēm. Jāsaprot, vai spogulim ir jāsaplūst ar interjeru, vai arī tieši pretēji – tam jāizceļas un jāveido spilgts akcents. Spoguļi, kas gatavoti pēc individuāla pasūtījuma, mēdz būt ne tikai klasiskā formā – kvadrāta, taisnstūra, ovāli vai apaļi – bet arī ar visdažādākajiem izliekumiem. Iespējams variēt arī ar spoguļa stikla krāsu. Interesanta un neparasta izskata spoguļi vienmēr būs pamanāmi akcenti istabā.

"Stikla Studija" nodarbojas ar spoguļu izgatavošanu pēc konkrētiem izmēriem, ar slīpētām malām vai rāmī.

Lasiet vairāk: https://www.vilordsgm.com/lv/produkcija/spogu%C4%BCi/

Logu remonts

Logu remonts palīdzēs novērst tādas problēmas kā, piemēram, nevēlamas gaisa plūsmas, dažādus defektus, aizsvīšanu, sasalšanu un logu montāžas kļūdas. Iespējama stiklu un stikla pakešu nomaiņa.

Logu remonts var uzlabot logu kvalitāti un padarīt tos sitienizturīgus un termoizturīgus. Logu remonts var arī uzlabot to estētisko kvalitāti. Iespējams mainīt logu krāsu, tos krāsojot vai uzlīmējot plēvi. Plēves var būt atstarojošas, ar aizsargfunkciju, spoguļvirsmu vai ar zīmējumiem.

Logu remonts "Stikla studijā" ļaus iegūt tādus logus, ka ne tikai ideāli iederēsies interjerā, bet arī kalpos gadiem ilgi.

Lasiet vairāk: https://www.vilordsgm.com/lv/pakalpojumi/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)