Banner 980x90

Tehnisku iemeslu dēļ slēgts VID Jūrmalas klientu apkalpošanas centrs

Rīga, 9.okt., LETA. Šodien apmeklētājiem slēgts Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Jūrmalas klientu apkalpošanas centrs Jomas ielā 28. Tas saistīts ar neplānotu ūdens padeves pārtraukumu visas dienas garumā, aģentūru LETA informēja VID.

VID klientu apkalpošanas centra klātienē sniegtos pakalpojumus iedzīvotāji var saņemt tuvākajos VID klientu apkalpošanas centros - Tukumā, Talsu ielā 4 un Talejas ielā 1, Rīgā. Visu VID klientu apkalpošanas centru adreses pieejamas VID mājaslapas sadaļā "Kontakti".

Tiklīdz būs zināms ūdens apgādes atjaunošana laiks, VID Jūrmalas klientu apkalpošanas centra darbība tiks atjaunota, par ko tiks informēts atsevišķi.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā iedzīvotāji var zvanīt uz VID Nodokļu un muitas informatīvo tālruni 67120000, sūtīt savu jautājumu uz e-pasta adresi "VID.konsultanti@vid.gov.lv" vai vērsties ar jautājumiem jebkurā tuvākajā VID klientu apkalpošanas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)