Banner 980x90

Trešdien laikapstākļus noteiks ciklons, daudzviet iespējams lietus

Rīga, 25.jūl., LETA. Latvijai no dienvidiem tuvojas ciklons, tā ietekmē trešdien gaidāms pārsvarā mākoņains laiks, nedaudz pastiprināsies vējš un daudzviet iespējams lietus, vietām arī pērkona lietusgāzes, liecina sinoptiķu prognozes.

Naktī uz trešdienu lietus iespējams valsts dienvidos, sevišķi dienvidaustrumos, un vietām var līt stipri. No rīta un dienā lietus zona var šķērsot visu valsti, pārsvarā gaidāms neliels lietus.

Lielākais pērkona lietusgāžu risks būs trešdienas pēcpusdienā un vakarā dienvidaustrumu novados.

Austrumu, ziemeļaustrumu vējš Vidzemē un Kurzemē brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē, vēl nedaudz stiprāks vējš dienā gaidāms Kurzemes ziemeļos.

Ciklona ietekmē nakts būs siltākā kopš 12.jūlija - minimālā gaisa temperatūra būs +11..+17 grādu. Dienā gaiss iesils līdz +19..+25 grādiem, bet vietām Latgalē, izklīstot mākoņiem un karsējot saulei, gaisa temperatūra var sasniegt +27 grādus.

Rīgā trešdien iespējamas mākoņainas debesis un neliels lietus, pūtīs mērens ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra naktī saglabāsies virs +15 grādiem, dienā pakāpsies nedaudz virs +20 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)