Banner 980x90

Truksnis atkāpjas, "What Car?" nosauc gada auto, gaidāma liela snigšana

Foto: Ieva Makere/ LETA
Foto: Ieva Makere/ LETA
Piektdien, 13.janvārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

VID: Pagājušā gada budžeta plāns izpildīts par 101,1%

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administrētie kopbudžeta ieņēmumi 2016.gadā ir par 88,33 miljoniem eiro jeb 1,1% lielāki, nekā tika plānots, liecina VID publicētā informācija.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Satrakojusies skolas dežurante mājturības kabinetā sadauza vairāk nekā 100 šķīvjus

Rīgā pašvaldības policija aizturējusi satrakojušos skolas dežuranti, kura mājturības kabinetā sadauzījusi vairāk nekā 100 šķīvjus, aģentūru LETA informēja policijā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Truksnis šodien atkāpsies no Jūrmalas domes priekšsēdētāja amata; viņa vietā plāno ievēlēt Sproģi

Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis (ZZS) šodien pašvaldības ārkārtas sēdē paziņos par atkāpšanos no sava amata, aģentūru LETA informēja Latvijas Zaļās partijas (LZP) nodaļas vadītājs Jānis Lediņš.

Foto: Ieva Makere/ LETAFoto: Ieva Makere/ LETA

Par "What Car?" gada auto atzīts 5.sērijas "BMW"

Londonā notikušajā 40.gadskārtējā "What Car?" balvu pasniegšanas ceremonijā par 2017.gada labāko auto atzīts 5.sērijas "BMW", aģentūru LETA informēja pasākuma organizētāji.

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com

No dienvidiem tuvojas sniega mākoņi, gaidāma lielākā snigšana kopš 4.janvāra

No dienvidiem Latvijai tuvojas plaša nokrišņu zona, piektdienas vakarā un naktī uz sestdienu uzsnigs 3-8 centimetri sniega, mazāk snigs Ventspils pusē, prognozē sinoptiķi.

Foto: LETAFoto: LETA

Cēsu novada pašvaldība 2017.gadā īstenos vairākus nozīmīgus projektus

Cēsu novada pašvaldība apkopojusi svarīgākos darbus, kas paveicami 2017.gadā. Piemēram, šogad tiks sākta dienesta viesnīcas izbūve Saules ielā, Stacijas laukuma rekonstrukcija, kā arī Pastariņa sākumskolas un Cēsu Izstāžu nama siltināšana, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Cēsu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Kārlis Pots.

Cesis24.lvCesis24.lv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)