Banner 980x90

Turpinās reģistrācija Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem

Sestdien, 20.februārī Dzintaru pludmalē norisināsies Jūrmalas Ziemas sporta svētki, kuru laikā notiks skriešanas un nūjošanas sacensības, kā arī cita veida sportiskas aktivitātes.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informē pasākuma organizatori, vēl līdz trešdienai, 17.februāra, plkst.23.59 ikviens ir aicināts reģistrēties pasākumam iepriekš par īpaši izdevīgu cenu un bērniem līdz 12 gadu vecumam bērnu distancēs – bez maksas. Līdztekus sporta sacensībām pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāta plaša izklaides programma dažādām gaumēm, uzstāsies Normunds Jakušonoks ar grupu, un svētku kulminācijā norisināsies Karnevāla skrējiens, kura dalībnieki aicināti tērpties atraktīvā apģērbā vai maskās.

Jūrmalas Ziemas sporta svētki uz Dzintaru pludmali aktīvās atpūtas piekritējus aicina jau otro gadu. Šogad, atzīmējot karnevāla mēnesi februāri, tiek aizsākta jauna un aizraujoša tradīcija – Karnevāla skrējiens, kurā piedalīties ir aicināti visi bez vecuma ierobežojuma un iepriekšējas sagatavotības. Tā dalībnieki ir aicināti tērpties atraktīvos tērpos, un radošākie Karnevāla skrējiena dalībnieki iegūs balvas dažādās nominācijās.

Paralēli sporta disciplīnām Jūrmalas Ziemas sporta svētku organizatori piedāvās daudzveidīgu, sportiski tematisku aktivitāšu kopumu: alpīnistu sienu, biatlona šautuvi, stafetes un citas izklaidējošas aktivitātes, kurās ikviens varēs piedalīties, krāt punktus un iegūt balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Reģistrējot savas komandu un piedaloties pasākumā, Latvijas skolu komandas sacentīsies par iespēju iegūt īpašo balvu – kino apmeklējumu visai komandai bez maksas. Uzvarētājs starp skolām tiks noteikts, ņemot vērā Jūrmalas Ziemas sporta svētkos sporta disciplīnās un aktivitātēs iegūto punktu kopvērtējumu.

Pasākuma laikā visas dienas garumā par labu noskaņojumu rūpēsies svētku vadītājs un galvenais vēstnesis Armands Simsons ar ģimeni, bet apmeklētājiem par prieku uz skatuves kāps atraktīvais Normunds Jakušonoks ar grupu.

Pieteikties "Jūrmalas Ziemas sporta svētkiem" ir iespējams, reģistrējoties mājas lapā www.maratoni.lv. Reģistrējoties līdz 17.februārim, dalības maksa 5 un 10 km Maxima skrējienā 10 eiro, 5km nūjošanā – 5 eiro. Dalība krāšņajā 1km Karnevāla skrējienā – vien 1 eiro, bet bērniem vecumā līdz 12 gadiem, kā ierasts, dalība bērnu distancē bez maksas. Reģistrēties distancēm par paaugstinātu cenu būs iespējams arī pasākuma norises vietā.

"Jūrmalas Ziemas sporta svētkus" organizē "Alpha Baltic Sport".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)