Banner 980x90

Ugunsgrēkos cietuši divi ugunsdzēsēji; Viens no tiem Babītes novadā

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Otrdien, 29.martā ugunsgrēkos Latvijā cietuši divi ugunsdzēsēji, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta apkopotā informācija.

Babītes novadā, dzēšot paaugstinātas bīstamības kūlas ugunsgrēku, kāds ugunsdzēsējs pārkarsa, savukārt, dzēšot degošu šķūni Rīgā, ugunsdzēsējam iekoda klaiņojošs suns.

Abos gadījumos ugunsdzēsēji tika nodoti neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķiem un hospitalizēti tālākai apskatei.

Daudzviet Latvijā turpinoties sausiem un saulainiem laika apstākļiem, joprojām plaši dedzināta kūla. Kā informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, 29.martā ugunsdzēsēji dzēsuši 172 pērnās zāles ugunsgrēkus, kas tikai nedaudz atpaliek no Otrajās Lieldienās sasniegtā "rekorda", kad ugunsdzēsēji dzēsa 195 šādus ugunsgrēkus.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī dzēsuši arī 34 cita veida ugunsgrēkus, kā arī 14 reizes devās palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos.

Ugunsdzēsēji devās dzēst ugunsgrēkus, kuros dega atkritumi, pelnutrauks un papīri, siena ruļļi, elektroinstalācija un iekšsiena, dzīvžogs, koks, riepas, meža zemsedze, astoņas vieglās automašīnas, deviņas dārza mājas, šķūnis, trīs saimniecības mājas, ēkas verandas ārsiena, sodrēji ēkas dūmvadā un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā šogad ugunsgrēkos ir gājuši bojā 32, bet cietuši - 78 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)