Banner 980x90

Veiksmīgi aizvadīts aktiera Jāņa Paukštello jubilejas tūres koncerts Jūrmalā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ar grandioziem koncertiem, skatītāju milzīgām ovācijām un pilnībā izpārdotām sēdvietām, ir aizvadīti tautā iemīļotā aktiera Jāņa Paukštello jubilejas tūres pirmie divi koncerti , kas noritēja Priekuļu un Jūrmalas Kultūras centros, pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja koncerta rīkotāji.

Šogad aktieris Jānis Paukštello svinēja savu 65 gadu jubileju. Par godu šim notikumam, mākslinieks kopā ar draugu un skatuves biedru Vari Vētru devās ciemos pie skatītājiem ar ekskluzīviem jubilejas koncertiem.

Koncertu organizatori nebija gaidījuši tik lielu publikas atsaucību šiem pasākumiem! Skatītāju, kas vēlējās klātienē vērot mūsu leģendāro aktieri, "nenopietno cilvēku" - Jāni Paukštello, bija vairāk kā šo Kultūras centru zāļu ietilpība atļauj uzņemt.

Mākslinieka jubilejas tūres noslēgums ir ieplānots jau šonedēļ, ar koncertiem Ogres un Valmieras Kultūras centros. Tā kā arī Ogres Kultūras centrā uz mākslinieka vakara koncertu visas biļetes tika izpārdotas, pasākuma organizatori "Neatkarīgā mūzikas producentu grupa" pieņēma lēmumu rīkot vēl vienu papildkoncertu tajā pašā dienā plkst.16.00.

Uz Valmieras Kultūras centra koncertu 30.aprīlī biļetes vēl ir pieejamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)