Banner 980x90

Veselības inspekcija neiesaka peldēties Jūrmalas peldvietā "Vaivari"

Rīga, 12.jūl., LETA. Veselības inspekcija (VI) pēc šonedēļ veiktajām peldūdens kvalitātes pārbaudēm neiesaka peldēties Jūrmalas peldvietā "Vaivari", kur konstatēts paaugstināts mikrobioloģiskais piesārņojums, aģentūra LETA uzzināja inspekcijā.

Pārējās 56 oficiālajās peldvietās peldēties ir atļauts.

Ūdens kvalitāti 57 oficiālajās jūras un iekšzemes peldvietās VI pārbaudīs līdz 15.septembrim, ņemot ūdens paraugus peldvietās katru mēnesi. Nākamās plānveida analīzes tiks veiktas 5.augustā un 6.augustā.

VI atgādina, ka visa informācija par oficiālajām un neoficiālajām peldvietām, kurās tiek pārbaudīta ūdens kvalitāte, pieejama inspekcijas mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)