Banner 980x90

Vēsturiskajā kūrorta "Lielupe" ēkā darbosies ģimenēm draudzīga četru zvaigžņu SPA viesnīca

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pēc nepilnu gadu ilgušas rekonstrukcijas atklāta viena no Jūrmalas zināmākajām ēkām – viesnīca "Lielupe", kur oficiāli darbu uzsākusi 4 zvaigžņu viesnīca "SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences". 

Kā pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv noskaidroja pilsētas pašvaldībā, viesnīcas iekštelpu rekonstrukcijā ieguldīti aptuveni 15 miljoni eiro.

"Mums ir prieks, ka mūsu viesnīca ir kļuvusi ne vien modernāka, bet arī draudzīgāka ģimenēm ar bērniem un dažādu SPA pakalpojumu cienītājiem. Turklāt plānojam, ka pēc rekonstrukcijas mūsu piedāvājums šķitīs interesants ne vien pilsētas viesiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem. Kamēr jaunākā paaudze atpūtīsies Bērnu Klubā, vecākiem būs iespējams izbaudīt SPA un Wellness centru. Savukārt, mūsu plašās konferenču telpas un it sevišķi lielākā konferenču zāle Jūrmalā, spēs uzņemt gan vietēja mēroga, gan starptautiskus pasākumus," uzsver viesnīcas vadītājs Juris Baumerts.

Lai padarītu vēl patīkamāku viesu uzturēšanos viesnīcā, "SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences" ir izveidots plašs un moderns Wellness centrs – tajā atrodami gan baseini bērniem un pieaugušajiem, gan somu un turku pirtis, sāls istaba, džakuzi un Technogym trenažieru zāle. Atjaunotajā konferenču kompleksā turpmāk ir pieejamas 12 dažādas zāles, tostarp, lielākā konferenču zāle Jūrmalā, kas spēj uzņemt gandrīz 300 cilvēku. Savukārt tiem, kas vēlas rīkot kāzas ar skatu uz Baltijas jūru, tiek piedāvāta plaša banketu zāle svinībām viesnīcas 10.stāvā.

Viesnīca pēc rekonstrukcijas kļuvusi arī īpaši draudzīga mazajiem viesiem, jo tajā izveidots Bērnu klubs.Tajā ir iespējams gan atstāt savas atvases drošā vidē, kamēr tiek baudītas SPA procedūras, gan sarīkot neaizmirstamas bērnu ballītes. Mazajiem apmeklētājiem tiek piedāvāts pavadīt laiku ar interaktīviem grīdas un sienas ekrāniem aprīkotās spēļu istabās dažādu vecuma bērniem, bet dzimšanas vai vārda dienas iespējams svinēt īpašā bērnu svinību zālē. Tāpat viesnīcas restorānā ir pieejama īpaša bērnu ēdienkarte un vairāki numuriņi īpaši pielāgoti tā, lai tajos ērti varētu atpūsties arī lielākas ģimenes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)