Banner 980x90

VL-TB/LNNK Jūrmalas nodaļa: ZZS nonākšana valdībā jāapsver tikai pēc sadarbības pārtraukšanas ar "Saskaņu" Jūrmalā

Rīga, 15.okt., LETA. Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) nonākšana jaunajā valdībā būtu jāizvērtē tikai pēc šī politiskā spēka sadarbības pārtraukšanas ar "Saskaņu" Jūrmalas pašvaldībā, uzskata nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) Jūrmalas nodaļas biedri.

"VL-TB/LNNK Jūrmalas nodaļas biedri uzskata, ka nacionālās apvienības vadībai būtu jāizskata iespējamā ZZS nonākšana jaunajā Latvijas valdībā tikai tad, ja ZZS vadība panāktu, ka tās pārstāvji Jūrmalā pārtrauktu sadarbību ar partijas "Saskaņa" deputātiem," aģentūru LETA informēja VL-TB/LNNK Jūrmalas nodaļas priekšsēdētājs Jānis Žugovs.

Tāpat ZZS būtu jāatsauc atbalsts nu jau bezpartejiskajam domes priekšsēdētājam Gatim Truksnim, uzskata VL-TB/LNNK Jūrmalas nodaļa. Šāda rīcība ļautu Jūrmalas pašvaldībā atstāt "Saskaņu" opozīcijā un izveidot jaunu koalīciju ar citu, piemērotāku, domes vadītāju, uzsver nacionālā apvienība.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā notikušajā Jūrmalas domes ārkārtas sēdē pašreizējam Jūrmalas domes priekšsēdētājam Gatim Truksnim (ZZS) izdevās amatu saglabāt.

Iesniegumu par neuzticības izteikšanu Truksnim Jūrmalas domes opozīcijas deputāti iesniedza 2.oktobrī, īsi pēc tam, kad medijos izskanēja informācija, ka Valsts policija mēru sodījusi par narkotisko vielu uzglabāšanu.

Kā ziņots, pašlaik iniciatīvu valdības veidošanā uzņēmusies Jaunā konservatīvā partija (JKP) un "KPV LV", kas vēlēšanās ieguva pa 16 deputātu mandātiem jaunajā Saeimas sasaukumā. JKP piektdien nākusi klajā ar savu piedāvājumu topošās valdības modelim, kurā darbotos pieci politiskie spēki - JKP, "KPV LV", nacionālā apvienība, apvienība "Attīstībai/Par!" (AP), kā arī "Jaunā Vienotība". Tikmēr nacionālā apvienība un AP saredz problēmas piecu partiju koalīcijas modelī un mudina iesaistīt valdībā sešas partijas, tostarp ZZS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)