Banner 980x90

WEB dizains – apvieno aizraujošo ar noderīgo!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dažiem cilvēkiem šķiet, ka darbs pie datora mēdz būt nogurdinošs un vienmuļš, taču WEB dizains pierāda pretējo – šī nodarbošanās ir patiešām aizraujoša, tādēļ arvien aktuālāks kļūst jautājums par to, kas slēpjas zem šī vārdu salikuma.

Moderno tehnoloģiju attīstība ietekmē arī darba tirgu
Šķiet, ka ikvienam skaidrs – moderno tehnoloģiju jomā notiek nemitīga attīstība, kas atstāj iespaidu uz daudzām dzīves jomām – gan izklaidi un brīvā laika pavadīšanu, gan darbu. Tieši šī iemesla dēļ arvien pieprasītāki kļūst WEB dizaina speciālisti – liela daļa uzņēmumu saprot, cik nozīmīga ir vizuāli pievilcīga komunikācija ar saviem klientiem. Ja arī Tavs aicinājums ir radīt, taču tajā pašā laikā Tev ir zināma izpratne par modernajām tehnoloģijām, WEB un multimediju dizains, ļoti iespējams, ir nodarbošanās, ar kuru vari apvienot noderīgo un patīkamo.

Ar ko nodarbojas WEB dizainers?
Ja ar WEB dizainu līdz šim neesi saskāries, iespējams, nezini, kādi ir šīs nozares darbinieku ikdienas pienākumi. Lūk, galvenie no tiem:
- mājaslapu un baneru tehniskā izveide – lai viss veiksmīgi darbotos, WEB dizainerim jāizveido kvalitatīva vietnes vai banera tehniskā struktūra;
- vizuālā izstrāde un pielāgošana – pēc tam, kad izveidots mājaslapas vai banera pamats, dizaineris pieķeras vizuālajai izstrādei, padarot attiecīgo produktu funkcionāli un vizuāli estētisku.

Nereti tiek likta vienādības zīme starp WEB dizainu un multimediju dizainu, taču jāņem vērā, ka WEB dizains ir tikai viena no multimediju dizaina sastāvdaļām. Multimediju dizainers, kā iespējams spriest pēc apzīmējuma, nodarbojas ar dizaina izstrādi dažādos medijos, radot audio un video materiālus, bukletus un citus ar dizainu saistītus produktus, kamēr WEB dizanera atbildība ir relatīvi šaurāka.

Latvijas Tālmācības profesionālajā centrā multimediju dizainu vari apgūt 15 mēnešos
Ja Tu meklē vietu, kur iegūt profesionālas zināšanas un prasmes multimediju dizaina jomā, izvēlies Latvijas Tālmācības profesionālo centru (LTPC), kur pieejami multimediju dizaina kursi! Lūk, galvenie aspekti, kas raksturo LTPC:
- mācības norisinās četrus līdz 15 mēnešus (mācību ilgums atkarīgs no konkrētās programmas);
- tālmācības process atvieglo izglītošanās procesu, jo mācības galvenokārt norisinās virtuālajā vidē. Šis risinājums ļauj mācīties arī tad, ja ikdienā esi aizņemts darbā;
- pateicoties tam, ka maksa sadalīta ikmēneša maksājumos, mācības ir daudz pieejamākas.

Esi nolēmis kļūt par multimediju programmētāju? Ienāc vietnē ltpc.lv un uzzini par šīs mācību iestādes piedāvātajām iespējām – Tu būsi patīkami pārsteigts!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)