Banner 980x90

Aiztur vīrieti, kurš maskējies ar parūku un mākslīgajām ūsām aplaupīja Kauguru pasta nodaļu

Rīga, 14.dec., LETA. Valsts policija (VP) aizturējusi kādu vīrieti, kurš maskējies ar parūku un mākslīgajām ūsām septembrī aplaupīja Kauguru pasta nodaļu, aģentūru LETA informēja VP.

7.septembra rītā tika aplaupīta Kauguru pasta nodaļa. Tajā ienāca kāds vīrietis, piedraudēja pasta darbiniecei ar ieroci un nolaupīja ievērojamu naudas summu. Summas apmēru policija neatklāja.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka noziegums bijis rūpīgi plānots. Laupītājs pastā centies slēpt savu identitāti, maskējoties ar parūku un mākslīgajām ūsām. Īstenot noziegumu viņam palīdzējis līdzdalībnieks.

Policija novembrī abus aizdomās turētos vīriešus aizturēja. Viens no nozieguma līdzdalībniekiem jau iepriekš sodīts par laupīšanām, savukārt otrs vīrietis iepriekš policijas redzeslokā nav nonācis.

Kratīšanu laikā policisti ir atguvuši daļu no nolaupītās naudas un atsavinājuši lietiskos pierādījumus.

Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja tā izdarīta, lietojot šaujamieroci. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana no pieciem līdz 15 gadiem.

Nozieguma galvenajam īstenotājam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, savukārt līdzdalībniekam - drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Tāpat uzlikts arests aizdomās turēto vīriešu mantai - nekustamajam īpašumam, automašīnām un naudai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)