Banner 980x90

Ar ko PayPal atšķiras no Revolut?

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Norēķini internetā šobrīd ir īpaši aktuāli, un to veikšanai tiek izmantotas dažādas platformas, tostarp PayPal un Revolut. Vai zināt, ar ko tās atšķiras? Lasiet un noskaidrojiet!

Kas ir PayPal?
PayPal ir tā dēvētais mobilais maciņš, kas galvenokārt tiek izmantots, lai ar tā palīdzību iepirktos internetā, apmaksātu rēķinus un nosūtītu naudu uz citiem kontiem. Tā ir apjomīgākā debeta maksājumu sistēma pasaulē – PayPal kopumā ir aptuveni 200 miljoni aktīvu kontu.

Kas ir Revolut?
Revolut ir mobilā banka, kuras darbības princips ir līdzīgs PayPal. Proti, ja jums ir Revolut konts, varat veikt norēķinus un transakcijas. Tomēr ir kāda būtiska nianse – Revolut pieejama arī norēķinu karte (debetkarte). Šī iemesla dēļ Revolut bieži tiek izmantota, piemēram, ceļojumos.

Cik izmaksā Revolut un PayPal konta izveide un uzturēšana?
Nedz par PayPal, nedz Revolut kontu maksāt nav nepieciešams. Tomēr Revolut pieejamas arī maksas versijas, kas piedāvā advancētākus risinājumus. Revolut Plus, kas izmaksā 2,99 eiro mēnesī, piedāvā biļešu un ieņēmumu apdrošināšanu, kā arī prioritāru diennakts klientu atbalstu un citas priekšrocības, bet Revolut Premium (7,99 eiro mēnesī) iekļauts ekskluzīvu karšu dizainu klāsts, starptautiska veselības apdrošināšana, bagāžas aizkavēšanās / lidojuma apdrošināšana. Revolut Metal ir visadvancētākā norēķinu karte, kas mēnesī izmaksā 13,99 eiro, taču līdz ar to piedāvā arī virkni noderīgu papildu funkciju, piemēram, naudas atmaksu par kartes maksājumiem vai automašīnas nomas pašrisku.

Kāpēc mobilie maciņi ir jāsalīdzina?
Atbilde uz šo jautājumu ir gaužām vienkārša – lai jūs atrastu piemērotāko risinājumu tieši jūsu vajadzībām. Gan mobilie maciņi, gan citi finanšu pakalpojumi ir salīdzināti Sortter – platformā šeit.


Autors: Sortter OY
Uzņēmuma reģ. nr.: FI29543527
Mājaslapa: https://sortter.com/lv-lv/ 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)