Banner 980x90

Autovadītājus brīdina par iespējamu miglu uz ceļiem

Rīga, 19.okt., LETA. Autovadītājiem jāņem vērā, ka rīta un vakara stundās kļūst arvien tumšāks, turklāt redzamību var pasliktināt arī biežā migla, bet lietus un kritušo lapu dēļ ceļi var kļūt slideni, brīdina VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Atsevišķos ceļu posmos arī joprojām ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, jo turpinās remontdarbi. Visvairāk satiksmes ierobežojumu patlaban ir uz valsts reģionālajiem autoceļiem, lielākie no tiem - starp Ventspili un Liepāju posmā no Labraga līdz Mežainei, kur ir astoņi pagaidu luksoforu posmi. Turpinās darbi arī uz Vidzemes šosejas posmā no Rīdzenes līdz Bērzkrogam, kur ir četri pagaidu luksoforu posmi.

Tāpat darbi turpinās uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža, uz autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri no Madlienas līdz Skrīveriem, uz autoceļa Rēzekne-Gulbene no Audriņiem līdz Dricāniem, uz autoceļa Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs no Mācītājmuižas līdz Rudgalvjiem, uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate posmā no rotācijas apļa krustojumā ar autoceļu Sērene-Kalnieši līdz Neretai un uz autoceļa Jelgava-Iecava no Jelgavas šosejas līdz pagriezienam uz Katrīnsalu.

Savukārt posmos, kur ir nesen pabeigti asfalta seguma remontdarbi, vietām saglabājas ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā, kamēr tur uzlabosies seguma saķere ar auto riepām. Pēc jaunas asfaltbetona kārtas uzklāšanas virs tās veidojas plāna bitumena plēvīte, kas ir ļoti slidena, un ir vajadzīgs laiks, lai tā ar automašīnu riepām tiktu nodeldēta, skaidro LVC.

Ņemot vērā visu minēto, autovadītāji tiek aicināti ievērot gan satiksmes organizāciju - pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes būvdarbu vietās, gan arī izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu un būt piesardzīgiem uz ceļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)