Banner 980x90

Babītē bērnudārzu pedagogu atalgojums pieaugs līdz 850 eiro mēnesī

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Babītē pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem atalgojums no jaunā mācību gada pieaugs par 33,33% jeb līdz 850 eiro mēnesī, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Lelde Drozdova-Auzāne.

Saskaņā ar izmaiņām pedagogu darba samaksas noteikumos, kā rezultātā pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem vienas darba slodzes stundu skaits pieaug no 30 līdz 40 stundām nedēļā, tiek mainīta līdzšinējā darba samaksa, pielāgojot to jaunajai slodzei, skaidroja pašvaldības pārstāve.

Attiecīgu lēmumu pieņēmusi arī Babītes novada dome.

Babītes novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs 2016./2017.mācību gadā kopumā mācīsies 421 bērns. Rindā uz pašvaldības pirmskolas izglītības iestādēm pieteikti 327 bērni. Vecākiem, kuru bērnam pašvaldība nevar nodrošināt vietu pašvaldības bērnudārzos, tiek sniegts finansiāls atbalsts 249 eiro apmērā privātā bērnudārza apmeklējumam. Patlaban šādu atbalstu saņem 351 bērns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)