Banner 980x90

Jūrmalā meklētā sieviete un viņas jaundzimušais bērns ir atrasti

Sieviete, kuras meklēšanā palīdzību vakar lūdza Valsts policija (VP), ir atradusies, aģentūru LETA informēja VP.

"Pateicamies visiem, kas zvanīja un iesaistījās pazudušās sievietes un viņas bērna meklēšanā. Sieviete pati vērsās pēc palīdzības sociālās aprūpes centrā un pie viņas dodas Valsts policijas darbinieki," informē VP.

Kā ziņots, vakar ap plkst.14.30 Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa darbinieki lūdza iedzīvotāju palīdzību kādas sievietes un viņas jaundzimušā bērna meklēšanā.

Policija meklēja 1985.gadā dzimušo Inesi Beijeri. Bija zināms, ka sieviete piektdienas vakarā devusies prom no savas dzīvesvietas Kauguros kopā ar savu jaundzimušo bērnu.

VP informēja, ka sievietei ir psihiska rakstura traucējumi un, iespējams, viņa nevar pienācīgi uzņemties atbildību par bērnu. Sieviete dzīvesvietu pameta bez virsdrēbēm, savukārt bērns bijis apģērbs un ielikts melni-violetos ratiņos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)