Banner 980x90

"Jūrmalas autobusu satiksmei" izveidota kustību sarakstu mobilā lietotne

Rīga, 12.apr., LETA. SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" izstrādājusi mobilo lietotni ar nosaukumu "Jūrmalas autobusu satiksme", aģentūru LETA informēja SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" pārstāve Maija Lazdiņa.

Pēc Lazdiņas sacītā, lietotnei ir vairākas būtiskas priekšrocības, kas atvieglos pasažieru pārvietošanās iespējas un braucienu plānošanu ar sabiedrisko transportu. Lietotnē var saglabāt savus populārākos maršrutus. Neatkarīgi no atrašanās vietas tiešsaistē kartē var apskatīt, kur šobrīd atrodas konkrētais autobuss vai minibuss, un pēc cik minūtēm tas ieradīsies konkrētajā pieturvietā.

Tāpat ar mobilās lietotnes palīdzību var plānot braucienus ar pārsēšanās iespējām Jūrmalas pilsētas robežās. Izvēloties maršrutu, nepieciešamo pieturvietu un nospiežot pogu parādīt atiešanas laikus, lietotnē parādīsies visi maršrutu autobusi ar laikiem, kuri brauc un pietur konkrētajā pieturvietā.

Viņa norādīja, ka mobilās lietotnes izmantošanai ir nepieciešams interneta pieslēgums vai piekļuve bezmaksas internetam. Lietotne pieejama bez maskas lietotņu veikalā "GooglePlay".

Pērn "Jūrmalas autobusu satiksme" pilsētas nozīmes maršrutos pārvadāja 3 424 591 pasažieri, kas ir par 10% vairāk nekā 2017.gadā, kad pārvadāja 3 101 451 pasažieri.

"Jūrmalas autobusu satiksme" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 1,988 miljoni eiro, bet zaudējumi - 7446 eiro. "Jūrmalas autobusu satiksmes" vienīgais īpašnieks ir Zigmunds Pavlovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)