Banner 980x90

Jūrmalas domē ārkārtas sēdē lems par domes priekšsēdētāja Trukšņa atstādināšanu

Rīga, 8.okt., LETA. Šodien plkst.12 notiks ārkārtas sēde, kurā tiks lemts par pašreizējā Jūrmalas mēra Gata Trukšņa (ZZS) atstādināšanu no amata, aģentūrai LETA pavēstīja Jūrmalas domes deputāts Rolands Parasigs-Parasiņš (VL-TB/LNNK).

Iesniegumu par neuzticības izteikšanu Truksnim opozīcijas deputāti iesniedza 2.oktobrī, īsi pēc tam, kad medijos izskanēja informācija, ka Valsts policija mēru sodījusi par narkotisko vielu uzglabāšanu.

TV3 raidījuma "Nekā personīga" rīcībā ir informācija, ka šļirce ar kokaīna paliekām pie Trukšņa atrasta Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) veiktajās kratīšanās kriminālprocesā par partijas "No sirds Latvijai" (NSL) un ZZS iespējamu nelikumīgu finansēšanu.

DNS analīzes apliecinājušas, ka uz šļirces ir Trukšņa DNS pēdas, un policija viņu sodījusi saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksa 46.pantu par narkotisku vielu neatļautu glabāšanu, ziņoja "Nekā personīga". Jūrmalas domē raidījumam nekādi komentāri par šo lietu netika sniegti.

ZZS valdes priekšsēdētājs Armands Krauze aģentūrai LETA iepriekš norādīja, ka narkotiku lietošana ir nosodāma, un Trukšņa gadījums nav izņēmums. Tomēr to, ko ar Truksni darīt - partija solīja lemt pēc vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)