Banner 980x90

Jūrmalas pilsētas pašvaldības restrukturizācijas gaitā tiek likvidētas trīs amata vietas

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Saistībā ar Jūrmalas pilsētas pašvaldības restrukturizāciju trīs amata vietas no pirmdienas, 1.augusta, tiek likvidētas, aģentūrai LETA pastāstīja Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja pienākumu izpildītāja Zane Leite.

Pašvaldības administrācijas pārkārtojumu gaitā trīs amata vietas no 1.augusta tiks likvidētas, atzīmēja Leite, kura piebilda, ka darbiniekiem tiks piedāvātas atbilstošas citas brīvās darba vietas pašvaldības struktūrā. Savukārt, ja darbinieki šos darba piedāvājumus nepieņems, tad attiecīgi pašvaldība darbiniekiem izmaksās normatīvajos aktos paredzēto atlīdzību, bet tie darbinieki, kuri iekļauti citās struktūrvienībās, turpinās veikt savus līdzšinējos darba pienākumus par līdzšinējo atalgojumu, skaidroja Leite.

Jūrmalas pilsētas pašvaldībā tika veikta restrukturizācija, likvidējot izpilddirektora vietnieka amatu, apvienojot divas komitejas un to vietā izveidojot Drošības, kārtības, transporta un komunālo lietu komiteju, kā arī likvidējot Administratīvās pārvaldes Saimniecības nodaļu, bet Pilsētsaimniecības pārvaldes funkcijas nododot Īpašuma pārvaldei.

Leite skaidroja, ka izpilddirektora vietnieka amata pienākumus pildīja Pilsētsaimniecības pārvaldes vadītājs, kuram tie bija kā papildu pienākumi gadījumos, kad bija nepieciešams aizstāt izpilddirektoru tā prombūtnes laikā. Leite pastāstīja, ka pēc izpilddirektora vietnieka amata likvidēšanas darbinieks turpina darbu pašvaldībā, līdz ar to izpilddirektora vietnieka amata likvidēšanas rezultātā nav notikusi darbinieka rotēšana vai darbinieka atbrīvošana no amata.

Leite skaidroja, ka izmaiņas pašvaldības struktūrā vērstas galvenokārt uz saimnieciski efektīvāku darba organizāciju un procesu optimizāciju, tādēļ izmaiņu rezultātā tiks ietaupīti arī finanšu līdzekļi, tomēr ietaupīto līdzekļu apmēru Leite nenosauca.

Leite atklāja, ka patlaban citas izmaiņas pašvaldības struktūrvienībās netiek plānotas.

Jau tika ziņots, ka Jūrmalas pilsētas pašvaldībā veikta administrācijas restrukturizācija, kuras laikā likvidēts izpilddirektora vietnieka amats, apvienotas divas komitejas, to vietā izveidojot Drošības, kārtības, transporta un komunālo lietu komiteju, kas turpmāk izskatīs jautājumus, kas bija abu komiteju kompetencē.

Tāpat izmaiņas notikušas arī izpildvaras struktūrās, jo Administratīvi juridiskās pārvaldes Saimniecības nodaļas funkcijas pilnībā iekļautas Administratīvi juridiskās pārvaldes Administratīvās nodaļas funkcijās, likvidējot Saimniecības nodaļu. Jūrmalas Pilsētsaimniecības pārvaldes Pilsētsaimniecības un labiekārtošanas un Mežsaimniecības nodaļas funkcijas nodotas Īpašumu pārvaldei. Pilsētsaimniecības pārvalde kā atsevišķa struktūrvienība likvidēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)