Banner 980x90

Ķemeros notiks pasākums "Pēdas sniegā"

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Ar izzinošu pasākumu "Pēdas sniegā" 30.janvārī Dabas aizsardzības pārvaldes dabas izglītības centrā "Meža māja" Ķemeros turpināsies aktivitāšu cikls "Daba un mūzika".

Kā aģentūru LETA informēja Dabas aizsardzības pārvaldes pārstāve Inese Pabērza, iepazīt pēdas sniegā lieli un mazi interesenti varēs pārgājienā dabā "Meža mājas" apkārtnē. Tam sekos stāstījums par to, cik daudzas un dažādas pēdas ir atrodamas ziemā dabā, kad labāk doties tās pētīt un ko iesākt, ja izdodas dabā atrast kaut ko līdz šim nepazīstamu.

Tāpat kā pēdas sniegā, arī notis ir zīmes, kas jāprot izlasīt. Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņi bagātinās pasākumu ar ziemai pieskaņotu muzikālu sniegumu. Pēc muzikālā baudījuma apmeklētāji varēs darboties radošajās darbnīcās, lai pamatīgāk izpētītu dažādu dzīvnieku pēdu nospiedumus un cienātos ar siltu tēju pie "Meža mājas" kamīna.

Pārgājiena "Pēdas sniegā" sākums (došanās dabā) plānots plkst.11.00, koncertlekcija un radošās darbnīcas - no plkst.12.30 līdz 14.00.

Lai pasākums izdotos, interesenti lūgti iepriekš pieteikties līdz 29.janvāra plkst.17.00.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)