Banner 980x90

Ko uzdāvināt sievietei svētkos

Svētku ir daudz un katros no tiem vēlamies iepriecināt mūsu mīļās sievietes – mammas, māsas, draudzenes un mīļotās sievas. Meklējot dāvanas, vēlamies ļaut viņām sajusties mīlētām un lolotām. Sievietēm ir svarīgi sajust emocijas un labo nodomu, kas tiek nodots ar dāvanas palīdzību.

Šajā rakstā ir apkopotas dažādas lieliskas dāvanas sievietei, ar ko pārsteigt svētkos – gan noderīgas, gan sievišķīgas, gan piedzīvojumu pilnas.

Rotaslietas ar Swarovski kristāliem no Nela Gems 


Sievietēm patīk pucēties, tāpēc viena no pirmajām dāvanu idejām ir skaistas rotaslietas. Gaumes var būt dažādas, tāpēc ir labi izvēlēties tādu rotaslietu zīmolu, kas patiks katrai sievietei. Piemēram, Nela Gems pašmāju rotaslietu uzņēmumu.

Nela Gems rada apburošas Swarovski kristālu rotaslietas. Lai arī rotaslietu plašā piedāvājuma centrā ir galvenokārt mirdzošie Swarovski kristāli, rotu dizaini ir ļoti atšķirīgi – piemēroti gan ikdienai, gan svētkiem. Piemērota dāvana varētu būt jebkas no piedāvājuma – burvīgie Swarovski auskari vai, piemēram, kaklarota ar mirdzošu kristālu un personalizētu medaljonu.

Lidojums ar gaisa balonu
 
Lidojums ar gaisa balonu ir lieliska dāvana, kas piemērota īpašos notikumos. Svētku ziņā šī dāvana varētu būt piemērota sievietei apaļā jubilejā, izlaidumā vai arī kāzu jubilejā.

Sievietei, kas labprāt izbauda varenus piedzīvojumus, tāda dāvana kā lidojums ar gaisa balonu varētu ļoti patikt. Tā ir ekskluzīva dāvana, kas sievietei ļaus sajusties kā putnam debesīs. Lidojums ar gaisa balonu sniegs iespēju lūkoties uz skaisto dabu no putnu lidojuma skata un izbaudīt pavisam jaunas emocijas.

Stilīga ūdens pudele lieliskai veselībai
 
Skaista un ērta ūdens pudele ir lieliska dāvana jebkurai sievietei. Tā kā veselīgs dzīvesveids paliek ar vien populārāks, arvien vairāk cilvēku meklē ikdienas risinājumus, kas ļauj uzlabot veselību. Ūdens pudele ir viens no tiem. Tā kalpos gan par atgādinājumu padzerties, gan arī par videi draudzīgāku ūdens patēriņa risinājumu. Sievietei, kurai rūp praktiski veidi, kā saudzēt dabu, šī dāvana noderēs. Ilgtspējīga ūdens pudele ir ērti lietojama ikdienas nepieciešamība.

Romantiskas vakariņas restorānā

Sievietes ir romantikas baudītājas. Ar dāvanu, kas ļaus viņai labi pavadīt laiku ar savu otro pusīti, nav iespējams nošaut greizi. Vakariņas restorānā var uzdāvināt ar kāda laba restorāna dāvanu karti vai arī aizvest pašam sievieti uz restorānu kā dāvanu. Galvenais ir izvēlēties sievietes mīļāko restorānu vai vismaz tādu, kurā tiek pasniegti viņas iecienītākie ēdieni. Viņa to noteikti novērtēs!

Jutekliska sieviešu apakšveļa
 
Saka, ka apakšveļa sievietei ir pirmās nepieciešamības greznuma lieta. Kvalitatīvas un jutekliskas apakšveļas sievietes garderobē nevar būt par daudz. Tieši tāpēc šī būs romantiska dāvana, ko sieviete noteikti novērtēs un labprāt pieņems no sava mīļotā vīrieša.  

Domājot praktiski, šīs dāvanas izvēle var būt pagrūta – jāizvēlas īstais izmērs, materiāls un arī gaumes jautājums. Ja nevarat izvēlēties īsto apakšveļas komplektu, tad ir labi arī šo izvēli atstāt pašai sievietei. Dāvanu karte ir labākā izvēle gadījumā, ja ir bail nošaut greizi!

SPA apmeklējums atpūtai un skaistumkopšanai
 
SPA procedūras, relaksējošas masāžas vai kāds enerģiju atjaunojošs SPA rituāls ir lieliska dāvana, kas sievietei palīdzēs atslēgties no ikdienas darbiem. Parūpēties pašai par sevi bieži vien ir lieta, kas tiek aizmirsta. Īpaši tad, ja ir daudz darbu un ikdienas pienākumu.

Atpūta ir labākā dāvana, ko saņemt svētkos no saviem tuvajiem cilvēkiem. SPA apmeklējums ir dāvana, kas sievietei ļaus izbaudīt relaksējošas procedūras, iepazīt kādu skaistu SPA centru un labi pavadīt savu brīvo laiku. Tā būs iespēja sapucēties un sajusties skaistai. Laimīga iekšiene rada arī laimīgu ārieni.

Sporta pulkstenis aktīvai ikdienai
 
Sporta pulkstenis ir gadžets, ko izmanto profesionāli sportisti. Nu jau tas ir lieliski integrējies arī sabiedrībā, jo gandrīz katram aktīvā dzīvesveida baudītājam tāds ir. Tas ir ļoti noderīgs gan profesionāliem sportistiem, gan arī tiem, kas vēlas uzlabot savas dzīves vispārējo kvalitāti. Ar tādām funkcijām kā GPS, soļu skaitītāju, sirds ritma un pulsa mērītāju, stresa līmeņa noteicēju u.c. noderīgām funkcijām iespējams iegūt detalizētu pārskatu par savas aktivitātes līmeni ikdienā. Šī ir dāvana, kas motivē padarīt savu ikdienu labāku!
 
Cerams, ka tev izdevās atrast labu dāvanas ideju sievietei svētkos!
Jebkuru no šīm dāvanām iespējams padarīt par dāvanu komplektu, pievienojot papildus vērtību. Vairāk skaties blogā ZE Dāvanu Komplekti.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)