Banner 980x90

Kūrorta svētkos Jūrmalā šogad uzstāsies "Ewert and The Two Dragons", "Pērkons" un Sūzija Kvatro

Rīga, 8.maijs, LETA. 25.maijā Jūrmalas pilsētā visas dienas garumā notiks tradicionālie Kūrorta svētki, kuros uzstāsies Igaunijas grupa "Ewert and The Two Dragons", pašmāju rokgrupa "Pērkons" un amerikāņu rokmūziķe Sūzija Kvatro, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

Visas dienas garumā Dzintaru pludmalē notiks Saldējuma festivāls, kur dažādus saldējumus, desertus un kokteiļus apmeklētājiem piedāvās "Ekselence", "Pols", "Tio" un "Rasēns", kā arī citi Latvijas mājražotāji.

Pasākuma viesiem būs iespēja nogaršot arī jauno "Jūrmalas saldējumu", kas šovasar būs ekskluzīvi nopērkams tikai Jūrmalā. Par muzikālo pavadījumu Saldējuma festivālā rūpēsies "Bermudu divstūris", Ivo Grīsniņš-Grīslis, "Chris Noah", "Rahu The Fool" un "Svētdienas aprīlis".

Tāpat Kūrorta svētkos interesentiem būs iespēja vērot ielu deju sacensības "Ghetto Dance Jurmala Battle" un apmeklēt "Street food" festivālu, kurā muzikālo pavadījumu nodrošinās Latvijas dīdžeji Roberts Gobziņš, "Mixmaster AG" un Toms Grēviņš.

Svētku laikā Jūrmalā gaidāms arī tradicionālais svētku gājiens, kurā piedalās jūrmalnieki, pilsētas uzņēmumi, organizācijas, kā arī radošie un sporta kolektīvi. Arī šogad atraktīvākais gājiena dalībnieku kolektīvs saņems tēlnieces Olgas Šilovas darināto ceļojošo Jūrmalas pilsētas kausu.

Savukārt iepretim Dzintaru koncertzālei būs ārvalstu vēstniecību zona, kur būs pārstāvētas 12 ārvalstu vēstniecības un pārstāvniecības no Gruzijas, Ungārijas, Itālijas, Moldovas, Uzbekistānas, Baltkrievijas, Kazahstānas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Igaunijas, Lietuvas, "ES Mājas" un Francijas institūta Latvijā. Svētku apmeklētāji varēs piedalīties to piedāvātajās aktivitātēs - konkursos, erudīcijas spēlēs un degustācijās.

Visas dienas garumā dažādas aktivitātes paredzētas Dzintaru un Majoru pludmalē. Uz lielās skatuves Majoru pludmalē uzstāsies dejotājs no Kubas - Angels Zaldivars Ramirezs. Tāpat būs iespēja apgūt biodejas, zumbu un piedalīties smieklu jogā. Kendamas darbnīcā jaunieši un bērni varēs pilnveidot prasmes kendamas spēlē.

Jomas ielā šajā dienā uzstāsies cirka studijas akrobātes un burvju mākslinieks un iluzionists Valdemārs Veiss, bet Dzintaru mežaparkā ģimenes ar bērniem varēs izmēģināt minigolfu, kornholu un radoši izpausties tetovējumu darbnīcā, kā arī piedalīties "Avārijas brigādes" atrakcijās.

Uz lielās skatuves Majoru pludmalē vakara programmu atklās hiphopa mākslinieks "ansis", kā arī koncertā uzstāsies igauņu indīroka un indīpopa grupa "Ewert and The Two Dragons" un amerikāņu rokmūziķe Sūzija Kvatro.

Koncerta noslēgumā uzstāsies pašmāju rokgrupa "Pērkons", kur Ievas Akurateres vietā uzstāsies operas soliste Ieva Parša. Vakara noslēgumā Majoru pludmalē gaidāma arī svētku uguņošana.

Visos Jūrmalas Kūrorta svētku pasākumos ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)