Banner 980x90

Nākamnedēļ Jūrmalā atklās biroju centru "Citadele biroji"

Rīga, 8.jūn., LETA. Nākamnedēļ, 14.jūnijā, tiks atklāts Jūrmalā pirmais A klases biroju un pakalpojumu centrs - "Citadele biroji", kurā būs pieejamas biroja telpas, konferenču zāle, kā arī kopdarba ("co-working") telpas, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāji.

Projektu īstenojis bijušā "Parex bankas" īpašnieka Valērija Kargina dzīvesbiedrei Annai Barinovai piederošais nekustamo īpašumu pārvaldības un attīstīšanas uzņēmums "Citadeles nekustamie īpašumi", bet telpu piedāvājumu tirgū nodrošina "premium" segmenta nekustamo īpašumu uzņēmums "Baltic Sotheby's International Realty".

"Citadele biroji" pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka kopējā biroju centra telpu platība ir aptuveni 3000 kvadrātmetru, taču ēkas rekonstrukcijā ieguldītās investīcijas nevēlējās atklāt.

"Citadele biroji" atrodas Jūrmalā, Dzintaros (Meža un Piestātnes ielas krustojumā), un šis projekts ir pirmā un vienīgā A klasei atbilstošā biroju ēka Jūrmalā. Biroja centrs veidots, pārbūvējot trīs stāvu namu, bet nemainot nama apmēru.

Jaunajā multifunkcionālajā biroju un pakalpojumu centrā nomniekiem būs pieejamas biroja telpas platībā no 35 līdz 730 kvadrātmetriem (viena stāva ietvaros), tās pielāgojot un izbūvējot atbilstoši katra klienta individuālajām prasībām. Konferenču zālē iespējams rīkot seminārus, konferences un citus pasākumus vismaz 50 cilvēkiem. "Citadeles biroji" piedāvā arī biroja telpu un darba vietu īstermiņa nomu kopdarba ("co-working") telpās.

Patlaban 30% no telpām ir iznomātas, un tās ir iznomājuši nekustamo īpašumu attīstītāji, vairākas informāciju tehnoloģiju kompānijas, juridiskais birojs, stomatoloģijas klīnika un pilates studija.

"Citadeles nekustamie īpašumi" ir reģistrēti 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 134 398 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Barinova. Pērn uzņēmums strādāja ar 29 738 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)