Banner 980x90

No 1.marta varēs pieteikties tirdzniecības atļauju saņemšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Jūrmalas pilsētas pašvaldība 11.februārī ir apstiprinājusi pastāvīgo tirdzniecības vietu sarakstu 2016.gada vasaras sezonai. Tirdzniecības vietas paredzētas Jomas ielas, Dzintaru mežaparka un Zīmuļu parka Kauguros apkārtnē.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, interesentiem būs pieejamas šādas tirdzniecības vietas:

* starp Ērgļu ielu, Jomas ielu, Lienes ielu, Meža prospektu un Madonas ielu uz pašvaldībai piederošas zemes;
* Dzintaru mežaparkā;
* Zīmuļu parkā Kauguros, Slokas 31B.

Pretendentiem, kuri vēlas saņemt tirdzniecības atļauju, no 2016.gada 1.marta līdz 31.martam jāiesniedz iesniegums Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centrā Jūrmalā, Jomas ielā 1/5 vai jānosūta elektroniski  uz e-pasta adresi pasts@jpd.gov.lv, pievienojot šādus dokumentus:

1) attiecīgās kartes izdruka ar vēlamo tirdzniecības vietu;
2) tirdzniecības vietas vizuālo risinājumu, norādot vietas platību un izskatu;
3) tirgojamo preču piedāvājumu (foto, izdrukas u. tml.).

Tālr.uzziņām 67511489, 67511490.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)