Banner 980x90

No degošas mājas Jūrmalā izglābts cilvēks un suns

Rīga, 18.sept., LETA. Vakar Jūrmalā no degošas mājas izglābts cilvēks un suns, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Inta Palkavniece.

Ugunsgrēks Jūrmalā bija izcēlies ap plkst.16 divstāvu dzīvojamās mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg dzīvojamās mājas jumts un bēniņi 15 kvadrātmetru platībā. No piedūmotās mājas tika izglābts cilvēks un suns. Ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts pēc trīs stundu darba.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 17.septembra plkst.6.30 līdz 18.septembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēma 46 izsaukumus - 15 uz ugunsgrēku dzēšanu un 22 uz glābšanas darbiem, bet deviņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Diennakts laikā VUGD dzēsa arī degošus atkritumus, lapseņu pūzni, sodrējus divu ēku dūmvados, sauso zāli, krūmus, kūdru, zaru kaudzi, mežu, graudu kaltēšanas iekārtu, vieglo automašīnu un bez uzraudzības atstātu piedegušu ēdienu.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Aglonas novada Aglonas pagastā atbrīvoja novaddambja slūžās iestrēgušu bebru, Amatas ielā Jūrmalā no koka nocēla kaķi, bet Stērstu ielā Kalngalē atbrīvoja vieglās automašīnas motora nodalījumā iestrēgušu kaķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)