Banner 980x90

Par 6 306 191 eiro Jūrmalā, Dubultos, būvēs kultūras un izglītības centru

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Jūrmalā, Dubultos, tiks būvēts kultūras un izglītības centrs, kas izmaksās 6 306 191 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Konkursā par Dubultu kultūras un izglītības centra būvniecību starp desmit pretendentiem uzvarēja pilnsabiedrību apvienība SIA "RE&RE" un SIA "RERE Meistari", ar kuru vakar, 25.jūlijā, tika noslēgts līgums par darbu veikšanu.

Būvniecības uzņēmums "RE&RE" ir reģistrēts 2004.gadā, un tā juridiskā adrese ir Kārļa Ulmaņa gatve 119. Uzņēmuma pamatkapitāls 2015.gada sākumā bija 1 422 872 eiro. SIA "RE&RE" veikusi būvniecības darbus Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, Rīgas Doma baznīcā, mākslas muzejā "Rīgas Birža", kā arī vairākos citos sabiedriski nozīmīgos objektos, liecina "Firmas.lv" mājaslapā publicētā informācija.

Savukārt "RERE Meistari" ir "RERE Grupas" sastāvā esošs uzņēmums, kas specializējies ēku, kultūrvēsturisko pieminekļu un vēsturisko interjeru restaurācijas darbu veikšanā. Uzņēmuma speciālisti veikuši darbus tādos objektos kā Rundāles pils un Rīgas pils, kur restaurēts vārtu portāls, liecina uzņēmuma mājaslapā pieejamā informācija.

Būvniecības darbi objektā sadalīti divās kārtās. Pirmās kārtas laikā tiks veikta ēkas rekonstrukcija, pielāgojot to centrālās bibliotēkas vajadzībām, kā arī veidojot ēkā bēniņu izbūvi un noliktavas ēkas. Otrās kārtas laikā tiks realizēta mūzikas skolas jaunbūve.

Būvdarbu laikā labiekārtos un aprīkos bibliotēkas telpas, savukārt otrās kārtas būvniecības laikā tiks uzcelta jauna un moderna ēka bērnu mūzikas skolas vajadzībām.

Konkursa nolikums paredz, ka abas būvniecības kārtas tiks realizētas vienlaicīgi, pirmās kārtas darbiem atvēlēti 13 mēneši, bet otrajai kārtai - 15 mēneši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)