Banner 980x90

Pasažieru pārvadātājs "Migar" par 300 000 eiro iegādājies trīs jaunus "Isuzu Ultranova" autobusus

Pasažieru pārvadātājs SIA "Migar" par 300 000 eiro iegādājies trīs jaunus "Isuzu Ultranova" markas autobusus, kuri oktobrī sāks kursēt uzņēmuma apkalpotajos maršrutos Jelgavas novadā.

Rīga, 30.sept., LETA. Pasažieru pārvadātājs SIA "Migar" par 300 000 eiro iegādājies trīs jaunus "Isuzu Ultranova" markas autobusus, kuri oktobrī sāks kursēt uzņēmuma apkalpotajos maršrutos Jelgavas novadā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji. Kompānijā norādīja, ka ar šo autobusu iegādi "Migar" sāk pakāpenisku autobusu parka atjaunošana. Jaunajos "Isuzu Ultranova" autobusos ir 30 sēdvietu, kā arī autobusi ir aprīkoti ar izvelkamu rampu ērtākai iekļūšanai un izkļūšanai no sabiedriskā transporta pasažierim ar funkcionāliem traucējumiem. Autobusos pasažierus par maršruta pieturvietām informēs gan audiāli, gan vizuāli - monitorā būs redzams maršruts ar visām pieturvietām. Pasažieru drošībai visi autobusi ir aprīkoti arī ar videonovērošanas kamerām gan salonā, gan arī ārpusē, lai fiksētu notiekošo. Uzņēmuma autobusa parka vidējais vecums ir 12 gadi. "Migar" 30 apkalpotajos maršrutos šogad astoņos mēnešos pārvadāja 275 517 pasažierus. Kompānija "Migar" reģistrēta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 120 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "Migar" pieder SIA "B-bus".  2018.gadā "Migar" apgrozījums bija 1,082 miljoni eiro, kas ir par 4,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga divas reizes un bija 25 193 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)