Banner 980x90

Policija Rīgā un Jūrmalā aiztur narkodīlerus

Rīga, 21.jūn., LETA. Valsts policija (VP) Rīgā un Jūrmalā aizturējusi vairākus narkodīlerus, pie kuriem atsavinātas dažāda veida narkotikas, tostarp sevišķi bīstama narkotiskā viela - karfentanils, aģentūru LETA informēja VP.

Policija bija ieguvusi informāciju par personu, kas, iespējams, Jūrmalā nodarbojas ar dažādu narkotisko vielu izplatīšanu.

11.jūnijā policija aizdomās turēto personu plānoja apstādināt brīdī, kad viņš pārvietojās ar savu automašīnu. Pamanījis tuvojošos policistus, vīrietis uzreiz neapstājās, bet gan turpināja braukt, pa logu izmetot iepakojumu ar marihuānu. Pēc tam, kad bija atbrīvojies no narkotikām, 1982.gadā dzimušais vīrietis pēc vairākkārtējiem policistu aicinājumiem apstājās un tika aizturēts.

Vēlāk veicot kratīšanu vīrieša dzīvesvietā Jūrmalā, Kauguros, tika atrasti apmēram 100 grami marihuānas, 30 grami pulverveida MDMA un divi grami metamfetamīna.

Šajā pašā dienā policija Rīgā aizturēja vēl divas personas, kas nodarbojās ar narkotisko vielu izplatīšanu. Policijas rīcībā esošā informācija liecināja, ka narkotikas tiek tirgotas personu dzīvesvietā Latgales priekšpilsētā. Veicot speciālās izmeklēšanas darbības, abas personas aizturētas.

Aizturētie vīrieši ir dzimuši 1955. un 1954. gadā un jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Kratīšanas laikā kopumā tika atrasti un atsavināti aptuveni trīs grami karfentanila, kā arī 30 bloki cigarešu bez Latvijas akcīzes markām.

Visām trīs aizturētajām personām ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)