Banner 980x90

Presto autoskola Jūrmalā – labākā autoskola prasīgākajiem!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijā ik gadu vairāk nekā 11000 jauno vadītāju saņem savas braukšanas apliecības un kļūst par mazu daļu no pusmiljona aktīvo ceļu satiksmes dalībnieku vidus. Vadītāja apliecība ir sapnis daudziem un lai to saņemtu ir jāapmeklē kāda no 200 autoskolām Latvijā. Iespējas un vajadzības ir dažādas, tomēr autoskolas izvēle jāveic ļoti uzmanīgi, lai nodrošinātu to, ka tiesības varēs saņemt kvalitatīvi, ātri, sev izdevīgā un ērtā dislokācijas vietā. 

Viens no zināmākajiem autoskolu tīkliem Latvijā – Presto Autoskola atver jaunu filiāli Jūrmalā, un nu arī Jūrmalas iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt šo lielisko autoapmācību iestādi. 

Presto Autoskola Jūrmalā 
Presto nav vienkārša autoskola, bet gan autovadītāju universitāte, kas sniedz ne vien teorijas zināšanas, bet arī izcilas prakses piemērus, lai topošais vadītājs kļūtu par drošu un pārliecinošu ceļu satiksmes dalībnieku. Presto Autoskola Jūrmalā pilsētas iedzīvotājiem būs lieliska izvēle, jo tā piedāvā zinošus un profesionālus pasniedzējus un instruktorus, mājīgas telpas un atšķirīgu redzējumu par mācību procesu un tā mērķiem. 

Presto Autoskola piedāvā caurspīdīgu un atklātu izmaksu pozīciju parādīšanu, piedāvājot tirgū konkurētspējīgas cenas par pakalpojumiem un kvalitāti, kas ir krietni augstāki par šajā nozarē vidējo rādītāju. Rūpējoties par ātrāku kursu pabeigšanu, vadītājiem, kas nokārto eksāmenus trīs mēnešu laikā, Presto apmaksā CSDD eksāmenu. Šī dāvana ir lielisks motivators, lai apmācības pabeigtu pēc iespējas ātrāk. Diemžēl ir autoskolas, kas mēģina pievilināt topošos vadītājus ar dažādām akcijām un ļoti zemām braukšanas nodarbību stundu likmēm. Šos piedāvājumus vienmēr nepieciešams rūpīgi izvērtēt un izanalizēt.

Presto ir mūsdienīgākā autoskola Jūrmalā 
Presto ir modernākā un inovatīvākā autoskola Latvijā un Jūrmalā, jo piedāvā noslēgt distances līgumu tikai 3 minūšu laikā, netērējot laiku un līdzekļus, lai nokļūtu autoskolā. Arī praktiskajām braukšanas nodarbībām ērti iespējams pieteikties mājaslapā, ietaupot savu laiku, tiešsaistes kalendārā izvēloties pieejamos instruktorus sev vēlamajā dienā un laikā, kā arī brīvdienās. Mājaslapā iespējams samaksāt par braukšanas nodarbībām un medicīnisko komisiju, optimizējot ikdienu un nestāvot rindā medicīnas iestādē pie kases. Tikpat ērti iespējams iegūt medicīnas izziņu – skola ir operators Rīgā plašākajam medicīnisko komisiju tīklam.

CSDD dati apliecina Presto kvalitāti 
No CSDD statistikas viedokļa, 2017. gadā Presto zīmols ir bijis neapstrīdams līderis, jo teorētiskās apmācības eksāmenu visām apmācību kategorijām Presto audzēkņi ar pirmo reizi eksāmenu nokārtoja 94% gadījumu. Tikpat lieliski rezultāti ir arī A un B kategorijās, kur Presto autoskola ir 1. vietā. Jāpiezīmē, ka Presto A kategorijā pārspēj pat specializētās motoskolas. Kopumā šīs autoskolas vidējie rādītāji ir par 20% labāki nekā citām mācību iestādēm. 

Salīdzinājumā ar citām autoskolām Jūrmalā un Rīgā, Presto Autoskolas mērķis nav kursantam iemācīt pēc iespējas precīzāk atbildēt uz CSDD testa jautājumiem. Skolas mērķis ir vairot izpratni par šiem jautājumiem, saprast cēloņsakarības un to, ko var nozīmēt nepareiza rīcība konkrētā gadījumā – kādas sekas un draudus tas var radīt sev un apkārtējiem. Zvanot 2774 8988 vai atnākot uz Presto Jūrmalā, iespējams pārliecināties par mācību iestādes patiešām lielo interesi par drošu un sakārtotu ceļu satiksmi ilgtermiņā, izskolojot labākos un profesionālākos braucējus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)