Banner 980x90

5 svarīgākie soļi piemērota velosipēda izvēlei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
 Meklē ideālo velosipēdu, bet nezini, ar ko sākt? Neuztraucies, lai tu spētu saprast, ko no plašā piedāvājuma izvēlēties, interneta veikals 220.lv tev ir sagatavojis 5 svarīgākos soļus, kas palīdzēs atrast tieši tādu velosipēdu, kāds tev nepieciešams. 

1. solis. Pārdomā, kāds ir tavs dzīvesveids un kādam mērķim divriteni izmantosi. Kā zināms, ir pieejami dažādi velosipēdu veidi – kalnu, pilsētas, šosejas, tūrisma u.c. Ikviens no tiem ir paredzēts konkrētām aktivitātēm un videi, tādēļ tev vispirms ir jāsaprot, kur un kā tu plāno braukt. 

Vai tu vēlies doties garākos pārgājienos vai braucienos kopā ar citiem cilvēkiem? Iespējams, tu lūkojies pēc divriteņa, ar kuru pārvietoties ikdienā? Varbūt tavs mērķis ir meža takas vai kalnaini apvidi? Tavs velosipēds arī varētu būt paredzēts romantiskiem braucieniem pa pilsētu, lai piestātu vietējā kafejnīcā un iedzertu tasi kafijas. Izvērtē, ko tu vēlies, un tas ātri vien tev palīdzēs saprast, kurā virzienā meklēt!

2. solis. Izvēlies, kur iegādāties velosipēdu. Pēc tam, kad noskaidrots, kāda tipa divritenis tev nepieciešams, svarīgi izdomāt, kur to pirkt. Protams, pirmā ideja, kas daudziem ienāk prātā, ir specializētās tirdzniecības vietas, kur pārdod velosipēdus, to aksesuārus un daļas. Taču ir vērts arī apsvērt citus variantus, piemēram, interneta veikalus, kur mūsdienās kvalitatīvi divriteņi ir pieejami par pievilcīgām cenām. Turklāt tā arī būs vienkāršāk atrast un salīdzināt to modeļu cenas, kas tev interesē, lai atlasītu savam budžetam atbilstošākos.  

3. solis. Nosaki maksimālo summu. Ir svarīgi pārdomāt, kā šāds pirkums iekļaujas tavā budžetā. Iespējams, tu velosipēdam jau esi krājis naudu ilgu laiku, jo vēlies iegādāties ko patiesi labu, lai tas kalpotu vairākus gadus. Piemēram, interneta veikalā 220.lv pieejami dažādi velosipēdi – gan bērniem, gan jauniešiem, gan arī pieaugušajiem. Pieaugušo divriteņu cenu diapazons ir ļoti plašs, no 140 līdz pat 1600 eiro. 

Atceries, ka bieži vien summa, kuru redzi pie velosipēda, nenosaka to, cik daudz tev būs jāiegulda, jo, iespējams, nāksies pirkt arī aksesuārus, piemēram, lukturīšus, atstarotājus, groziņu, bagāžnieku, pudeles turētāju, dubļu sargus utt. Dažādiem modeļiem ir atšķirīga komplektācija, un tas noteikti jāņem vērā. 

4. solis. Atbilstoša izmēra atrašana. Lai braukšana ar velosipēdu būtu ērta un vienkārša, ir svarīgi atrast tādu modeli, kura izmērs ir tev piemērots. Iegādājoties nepareiza lieluma divriteni, pārvietošanās ar to būs ne tikai apgrūtinoša, bet arī bīstama. To, kāda izmēra velosipēds tev nepieciešams, nosaka tavs augums, kāju iekšpuses garums, braukšanas pieredze un arī lokanība. Jāatceras, ka dažādiem divriteņu veidiem atbilstošā izmēra noteikšana var atšķirties. Lai to noskaidrotu, ieteicams pameklēt internetā pieejamās izmēru tabulas, kas atvieglos izvēles izdarīšanu. 

5. solis. Kad viss iepriekšējais ir izdarīts un velosipēds atrasts, laiks padomāt, kādu aksesuāri tev nepieciešami. Kā jau minējām, mēdz būt dažādas komplektācijas, tādēļ, meklējot divriteni internetā, ir svarīgi rūpīgi izlasīt aprakstu, lai noskaidrotu, kas iekļauts komplektā. Iespējams, tu gribēsi lukturīti, lai varētu droši pārvietoties tumsā, stilīgu zvaniņu, romantisku groziņu, bērnu velo sēdekli, lai vizinātu savu atvasi, riepu pumpi, kā arī citus piederumus. Padomā arī par drošību, izvēloties piemērotu ķiveru un pārējos aksesuārus. 

Gaidīsim tevi interneta veikalā 220.lv, kur atrodami daudzveidīgi velosipēdu modeļi visām gaumēm un iespējām. Nepalaid garām izdevīgas akcijas un atlaides!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)