Banner 980x90

Abus direktora amata pretendentus virza konkursa otrajai kārtai

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Konkursa komisija 20.janvārī nolēma nākamajai konkursa kārtai virzīt abus pretendentus, kas pieteikušies Bulduru Dārzkopības vidusskolas direktora amatam, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrija.

Komisija 20.janvārī padziļināti izvērtējusi pretendentu iesniegtos dokumentus un nolēmusi, ka abi kandidāti tiks virzīti konkursa otrajai kārtai - intervijai.

VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valdes locekle Ina Vārna aģentūrai LETA pastāstīja, ka konkursa komisija abus kandidātus uzskata par spēcīgiem, vēlas viņus uzklausīt un iepazīt tuvāk.

Nākamā atlases kārta ir paredzēta 2.februārī. Plānots, ka šajā dienā tiks pieņemts gala lēmums par piemērotāko kandidātu skolas direktora amatam, pauda Vārna.

Amatam ir pieteikušies divi cilvēki, un komisija izvērtē viņu iesniegtos dokumentus. Kā aģentūrai LETA apstiprināja Bulduru Dārzkopības vidusskolas attīstības biedrības priekšsēdētājs Ansis Birznieks, viena no amata kandidātēm ir Latvijas Universitātes Botāniskā dārza direktore Anta Sparinska.

Jau ziņots, ka VSIA "Bulduru Dārzkopības vidusskola" valde izsludināja atklātu konkursu uz Bulduru Dārzkopības vidusskolas direktora amatu.

Lai nodrošinātu vidusskolas turpmāku sekmīgu pastāvēšanu, izglītības iestādei nepieciešams restarts, pārliecināta iestādes vadība. Kā iepriekš Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā norādīja Bulduru Dārzkopības vidusskolas attīstības biedrības valdes priekšsēdētājs Ansis Birznieks, līdz šim pastāvošā situācija izglītības iestādē liecina - lai skola spētu pastāvēt turpmāk, tai nepieciešams nevis glābšanas plāns, bet gan restarts un attīstības plāns.

Vidusskola bez direktora ir kopš 2014.gada.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)