Banner 980x90

Aicina uz Sikspārņu nakti Ķemeru Nacionālajā parkā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 9.jūlijā Dabas aizsardzības pārvalde aicina interesentus apmeklēt tradicionālo Sikspārņu nakti Ķemeru Nacionālajā parkā, kas jau 15 gadus ir viens no kuplāk apmeklētākajiem vasaras pasākums dabas mīļotājiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Dabas aizsardzības pārvaldes Pierīgas reģionālās administrācijas Agnese Balandiņa, sikspārņu pasaules noslēpumus šogad no pulksten 19.00 līdz 21.00 dabas izglītības centrā "Meža māja" Ķemeros palīdzēs izzināt gan kopīga darbošanās radošajās darbnīcās, gan jautras un izzinošas spēles. No plkst.20.00 līdz 21.00 "Meža mājas" lielajā zālē būs neiztrūkstošais zinātnieku stāstījums par sikspārņiem, kam sekos dažādi negaidīti pārsteigumi.

Noslēgumā ap pulksten 22.00 aicinām doties naksnīgā ekskursijā pa parku, kur parasti izdodas arī ieraudzīt pašu vakara varoni sikspārni, turklāt ne vienu vien.

Lai vakaru pavadītu patīkami, līdzi jāņem insektu atbaidīšanas līdzeklis, noderēs arī kabatas lukturītis. Vakara gaitā būs iespēja pacienāties ar siltu tēju, par uzkodām gan jāgādā pašiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)