Banner 980x90

Aizvadītājā diennaktī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 2.janvārī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, bet viens izglābts, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Gribuste.

Jūrmalā ugunsgrēks 20 kvadrātmetru platībā bija izpleties divstāvu dzīvojamajā mājā un šajā ugunsnelaimē cieta 40 gadus vecs vīrietis.

Arī Jēkabpilī ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu neapdzīvotā ēkā. Lai gan ugunsliesmas bija izpletušās tikai sešu kvadrātmetru platībā, ugunsnelaimē cietis 50 gadus vecs vīrietis. Tāpat no notikuma vietas tika evakuēts vēl viens cilvēks.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki dzēsuši 22 ugunsgrēkus, no tiem četri Rīgā, deviņi novados un tikpat daudz citās pilsētās.

Tāpat glābēji piedalījušies 13 glābšanas darbos un saņēmuši astoņus maldinošus izsaukumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)