Banner 980x90

Aptauja: teju 30% iedzīvotāju nav apmierināti ar vēlēšanu rezultātiem

28% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem kopumā nav apmierināti ar 1.jūnija pašvaldību vēlēšanu rezultātiem viņu pašvaldībā, atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu "900 sekundes", jūnija sākumā veiktais pētījums.

Tostarp 16% atbildējuši ar "drīzāk nē" un 12% - "noteikti nē".

Savukārt vairāk nekā puse - 58% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju kopumā ir apmierināti ar 1.jūnija pašvaldību vēlēšanu rezultātiem viņu pašvaldībā. Tostarp 25% atbildējuši "noteikti jā", 33% - "drīzāk jā".

Salīdzinoši biežāk ar vēlēšanu rezultātiem vietējā pašvaldībā ir apmierināti aptaujātie ar citu tautību un ģimenē galvenokārt citā valodā runājošie iedzīvotāji.

Nedaudz vairāk nekā desmitajai daļai (14%) aptaujāto nav skaidra viedokļa šajā jautājumā.

Aptauju pētījumu aģentūra TNS veica sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu "900 sekundes", laikā no 2013.gada 4. līdz 5. jūnijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 600 Latvijas ekonomiski aktīvos iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)